۱۳۹۴ اسفند ۱۷, دوشنبه

هشتم مارس روز جنبش زنان , روز جهانی زن را به تمامی زنان بخصوص زنان مبارز شادباش میگویم


هشتم مارس روز زن نیست .روز شورش زنان است این روز تجلی اراده زنان ازاده ای است که علیه تفکر حاکم مرد سالار ارتجاع حاکم برجهان؛ عصیان کرده و میکنند.هشتم مارس روز جنبش زنان است .جنبشی فرا طبقاطی ؛فرا ملیتی و حتی فرا جنسیتیست چون نماد تفکر مبارزه انسانهای ازادیخواه و برابری طلبیست که در این جنبش برای نابودی نا برابری و ستم مبارزه میکنند..پیشتازان این جنبش زنان اگاه و مبارزی هستند که اینده بشریت را میتوانند تعیین کنند.زن در زنجیر است تا بشریت در اسارت باقی بماند..ارتجاع جهانی به همین منظور برای از بین بردن ماهیت راستین اهداف انسانی جنبش و کمرنگ کردن اهمیت جنبش جهانی زنان این روز را بسان عید معمولی قلمداد مینمایاند. مرد سالاری ؛ تفکر ارتجاع حاکم جهان است .فرا جنسیتی و فرا طبقاطیست که ریشه مادی دارد حاکمان جهان با این ابزار؛ نابرابری و بیعدالتی را حفظ میکنند . سهم کار زنان در جهان با احتساب کار خانگی 68 درصد است حال انکه سهم زنان یعنی نصف جمعیت جهان از ثروت جهانی تنها 8 درصد است. جنبش زنان تفکر مبارزه متقابل علیه تفکر ارتجاع حاکم بر جهان است . جنبشیست که تمامی انسانهای برابری خواه و ازادیخواه در این مبارزه شرکت دارند.پیشگامان مبارز این جنبش ؛ زنان مبارز برای بزیر کشاندن جهان وارونه هستند زن در زنجیرست تا بشریت در اسارت باقی بماند زن را در زنجیر.جهل و خرافات و بردگی جنسی و بردگی خانگی و سکسی و ناموس پرستی و زنجیرهای رنگارنگ دیگر اسیر ساختند تا زن ازاد نتواند انسان ازاد پرورش دهد.بشریت زمانی ازاد خواهد گشت که افریننده اش ازاد باشد.زنده باد زن اگاه و مبارز .مادران فردایی که تفکر ستم گری و ستم پذیری را از ذهن فرزندانشان میزدایند.هر روزمان هشتم مارس و هشتم مارسمان پیروز ...........................................هشتم مارس روز زن مبارز و مبارزه زن است


















Chattkonversationen är avslutad

۱۳۹۴ اسفند ۲, یکشنبه

ئه وڕو ڕۆژی جیهانی زمانی دایکییە. ئەم ڕۆژە لە تەواوی ئەو کەسانە کە نرخی زمانی دایکییان دەپارێزن پیرۆزبایی دەکە م


لە كاتێكدا یادی رۆژی جیهانی زمانی دایك دەكەینەوە، كە دەسەڵاتی رەشی ئاخوندی لە بەرەبەری بەڕێوەبردنی شانۆیەكی دیكەی هەڵبژاردندایە، تا لەم رێگەیەوە بتوانێ‌ سیمای رەشی خۆی سپی بكاتەوە. ئەگەرچی هەڵبژاردن یەكێكە لە سیماكانی دیمۆكراسی، بەڵام ئێمە پێمان وایە كە ناسنامەی سیستەمەكە و كۆی پێكهاتە و بنیاتەكانی و هەموو ئەو دام و دەزگایانەی كە ئەو هەڵبژاردنانە بەڕێوەدەبەن، نادیمۆكراتیكن و چاوەڕوانی هیچ داهاتوویەكی گەش و گۆڕانكارییەكی ئەوتۆ لەو سیستەمە ناكرێ‌. كۆماری ئیسلامی لە ماوەی دەسەڵاتی خۆیدا لە هەموو تاقیكردنەوەكان كەوتووە و تەنانەت لە سەردەمی كراوەترین دەسەڵات و دەسەڵاتدارانیدا، ئێمەی كورد شتێكی دیكەی بێجگە لە سەركوت و كوشتو كوشتار و بێ‌ رێزیمان نەدیتووە. بۆیە بە ئەركی خۆمان دەزانین و پێشمان وایە كە هەموو ئێوە مامۆستایانی خۆشەویست و تێكۆشەر، كە زیاد لە هەر كەسێكی دیكەی ناو ئەم كۆمەڵگایە لە زوڵم و زۆرەكانی ئەم سیستەمە بە ئاگان، پێویستە هەوڵبدەین سیما راستەقینەكانی ئەو سیستەمە بۆ هەمووان روون بكەینەوە، تا چیدیكە نەتوانن بە كۆمەڵێك شانۆ سیمای خۆیانی پێ‌ گەش بكەنەوە. دەبا بە هەموومان بە نەچونمان بۆ سەر سندوقەكانی دەنگدان، بۆ جارێكی دیكەش "نا" بەو سیستەمە بڵێینەوە و بۆ هەموو دنیای دەربخەین كە ئەو سیستەمە رەوایی خەڵكیی نییە.

۱۳۹۴ بهمن ۴, یکشنبه

محمد علی جعفری فرمانده سپاه پاسداران گفت، سناریوی تجزیه عراق و سوریه را بر هم می‌زنیم.


جنگ داخلی و بحران سوریه این روز‌ها وارد ششمین سال خود می‌شود. این بحران که با اعتراضات مردم و متاثر از تحولات سیاسی خاورمیانه شکل گرفت، طولی نکشید که به جنگی مسلحانه تبدیل شد. اینک با دخالت کشورهای منطقه و قدرت‌های بزرگ مانند آمریکا و روسیه، از این بحران به‌عنوان یک جنگ منطقه‌ای و یا حتی جهانی یاد می‌شود.

ایران تا قبل از شروع اعتراضات مردمی در سوریه، ‌تحولات دیگر کشورهای منطقه مانند مصر و لیبی را «بیداری اسلامی» می‌خواند. اما اعتراضات در سوریه، یکدفعه از سوی رهبر جمهوری اسلامی «توطئه دشمنان» تلقی شد. این موضع، نشان از اهمیت استراتژیک سوریه برای ایران داشت. از آن زمان تا چندی پیش حضور نیروهای نظامی ایران در این کشور و کشته شدن آنها در عملیات رزمی پنهان می‌شد اما در تازه‌ترین خبر‌ها محمد علی جعفری فرمانده سپاه پاسداران صراحتاً گفت، سناریوی تجزیه عراق و سوریه را بر هم می‌زنیم.
چرا سرنوشت سوریه و عراق و ابقای دولت‌های مرکزی و حفظ مرزهای موجود عراق و سوریه تا این حد برای ایران دارای اهمیت است؟ در حال حاضر اداره قسمت‌هایی از عراق و سوریه پرآشوب در دست کردهاست. آیا اظهارات فرمانده سپاه پاسداران تهدیدی علیه آنان محسوب می‌شود؟
نگرانی از همگرایی کرد‌ها یا هلال شیعی؟

محمدعلی توفیقی
محمدعلی توفیقی تحلیلگر مسائل سیاسی کردستان در پیوند با سخنان فرمانده سپاه پاسداران می‌گوید: «اظهارات آقای جعفری البته تهدید مستقیمی علیه کرد‌ها نیست چون کرد‌ها تنها بخشی از علت تجزیه احتمالی سوریه و عراق هستند. زیرا قبل و بیش از کرد‌ها، سنی‌های عراق و تا حدودی سوریه از سیاست‌های تبعیض‌آمیز و فرقه‌گرایانه شیعه‌های این کشور‌ها ناراضی شدند. بسیاری از تحلیل‌گران علت اصلی پیدایش هیولای داعش را سیاست‌های سرکوبگرانه مالکی، نخست وزیر وقت عراق علیه سنی‌ها می‌دانند که از حمایت‌های گسترده ایران نیز برخوردار بود. پس از آن بود که بحران سوریه زمینه‌های رشد و گسترش سریع این گروه افراط گرای اسلامی را فراهم کرد.»
از نگاه این تحلیلگر سیاسی، نگرانی ایران از تجزیه احتمالی عراق یا سوریه تنها محدود به تاثیر شدید این تحولات بر کردهای ایران و همگرایی آن‌ها به سمت کردستان بزرگ نیست، بلکه بیشتر ناشی از کاهش وسعت جغرافیایی و ژئوپلیتیک واحدهایی است که روزی قرار بود بخشی از هلال شیعی به رهبری ایران باشند.
محمد علی جعفری، ۳۰ دی‌ در سخنرانی آغازین همایش «غزه؛ نماد مقاومت» ضمن اشاره به سناریوی تجزیه عراق و سوریه آن را «یک طرح کاملاً صهیونیستی و آمریکایی» خواند.

عمر شیخ‌موس
عمر شیخ موس کار‌شناس مسائل سیاسی کردستان می‌گوید: «پس از روی کار آمدن جمهوری اسلامی، این نخستین باری است که ایران چنین جایگاه و نفوذی در عراق و سوریه به دست آورده است. به همین خاطر تمام تلاش خود را به کار می‌گیرد تا نفوذ خود را در این مناطق حفظ کند. اما تاریخ نشان داده است تقریباً هیچ دولتی نمی‌تواند از طریق فشار راه استقلال دیگر ملت‌ها را بگیرد که خواهان این پروسه هستند.» او به نمونه‌ دهه‌های گذشته مانند کشورهای تحت حاکمیت یوگسلاوی و شوروی سابق اشاره می‌کند که علی‌رغم موانع بالاخره به استقلال دست یافتند.
این کار‌شناس مسائل سیاسی می‌گوید این‌گونه اظهارات از سوی دولت‌های مرکزی تازگی ندارند و می‌افزاید: «در سال ۱۹۹۱ که منطقه پرواز ممنوع در کردستان عراق ایجاد شد، ایران هر شش ماه یک بار با کشورهای ترکیه و سوریه نشست‌ و جلساتی برگزار می‌کرد تا منطقه کردستان از عراق جدا نشود و نتواند حکومت محلی خود را تشکیل دهد. اما در واقع اینطور نشد و نتوانستند از این پروسه جلوگیری کنند.»
حفظ دولت‌های مرکزی
در طول چند سال گذشته تلاش‌ها برای ایجاد آتش‌بس در سوریه و پایان دادن به ناآرامی‌ها بی‌نتیجه‌ مانده است. قرار است روز ۲۵ ژانویه مذاکرات صلح در ژنو برگزار شود. هرچند امکان تعویق این مذاکرات به گفته استفان دی میستورا، نماینده ویژه سازمان ملل در امور سوریه، وجود دارد. همچنین جورج صبرا یکی از نمایندگان اصلی اپوزیسیون سوریه شرط شرکت در مذاکرات صلح را توقف بمباران روسیه و پایان دادن به محاصره مناطق غیرنظامی از طرف نیروهای دولتی عنوان کرده است.
عمر شیخ موس درباره حفظ حکومت‌های مرکزی دو کشور می‌گوید: «در حال حاضر تلاشی از سوی جامعه جهانی و سازمان ملل در جریان است که این دو حکومت مرکزی را حفظ کنند. زیرا زمانی آمریکا به عراق و افغانستان حمله کرد و هر دو حکومت صدام و طالبان سقوط کردند. پس از آن، مردمان این مناطق نه تنها به دوستان غرب تبدیل نشدند، بلکه علیه آنان هم رفتار کردند. به این خاطر چنین قصدی دیده نمی‌شود که آمریکا و غرب هم فرزندان خود را در این جنگ‌ها به کشتن دهند و هم میلیارد‌ها دلار هزینه کنند و بعد حکومتی روی کار آید که علیه خودشان باشد.»
محمدعلی توقیقی معتقد است: «فقیهان حاکم بر ایران خود را پرچمدار تشکیل تمدن نوین اسلامی می‌دانند که پس از انقلاب طلیعه‌های پیدایش آن بروز پیداکرده است. در همین راستا جمهوری اسلامی، عمق استراتژیک خود را بسیار فرا‌تر از مرزهای جغرافیایی ایران تعریف کرده است. واقعیت آن است که عراق پس از سقوط صدام و خروج نیروهای آمریکایی به‌دلیل ترکیب جمعیتی با اکثریت شیعه، قرابت فرهنگی و همچنین به‌واسطه وجود حوزه علمیه نجف و اماکن مقدس برای شیعیان تبدیل به متحد استراتژیک ایران شده است. رژیم سوریه نیز که از دیرباز (حتی در زمان جنگ ایران و عراق) ارتباطات استراتژیکی با ایران داشته و دارد و عملاً در شرایط موجود بقای خود را مدیون حمایت‌های ایران است.»
ایران در منطقه تنها مانده است
در چند ماه گذشته با تشدید بحران‌های سوریه و عراق، برخی رسانه‌های داخلی ایران اخباری مبنی بر «رشد قدرت منطقه‌ای ایران» منتشر کردند. محمدعلی توفیقی در پیوند با این موضوع می‌گوید: «علیرغم تبلیغات گسترده‌ای که این روز‌ها رسانه‌های جمهوری اسلامی مبنی بر تبدیل شدن ایران به یک ابرقدرت منطقه‌ای دارند می‌توان گفت که جمهوری اسلامی در منطقه کاملا ًتنها مانده است. زیرا از یک سو بدلیل سیاست‌های فرقه‌گرایانه، عمده کشورهای اسلامی نگاه مثبتی به فعالیت‌های آن به‌دلیل تلاش برای توسعه و گسترش انقلاب اسلامی (یا ولایت مطلقه فقیه) ندارند و از سوی دیگر ایران با به رسمیت نشناختن اسرائیل و تلاش برای نابودی آن، عملاً بر آتش اختلاف و دشمنی در منطقه می‌دمد. بنابراین جمهوری إسلامی ناچار است که برای حفظ تعادل قوا در منطقه و تقویت حس ابرقدرتی متحدانی مانند عراق و سوریه را به هر قیمتی که شده است (حتی تحمیل هزینه‌های گزاف بر مردم ایران) حفظ نماید.»
پرونده ویژه زمانه: جنگ در منطقه و مسئولیت ایران در بحران سوریه
به باور عمر شیخ موس، جدا از عراق و سوریه، نفوذ و دخالت ایران در یمن، لبنان و افغانستان موضوعی است که در آینده برای این کشور بحران‌زا می‌شود. به گفته او «هیچ دولتی برای مدتی طولانی قادر نیست در چند جبهه به جنگ تداوم بخشد و کمک‌های لجستکی و نظامی به این کشور‌ها برساند بدون اینکه بحران دامن خودش را نگیرد.»
این استاد علوم سیاسی در سوئد می‌گوید: «طبق نظریه‌های موجود در علوم سیاسی هر کشوری با مشکلات داخلی فراوانی روبرو باشد، در صدد ایجاد مشکلات با کشورهای همسایه و دیگر کشور‌ها خواهد بود تا به نوعی همبستگی بین مردم در داخل کشور ایجاد کند. من فکر می‌کنم اگر اختلافات جمهوری اسلامی با جامعه جهانی حل شود، ایران کم کم دچار بحران بزرگی خواهد شد. چون مردم ایران و نیروهای دمکراسی‌خواه و جنبش‌های اجتماعی بار دیگر به جنب و جوش خواهند افتاد. چون دیگر اختلافات خارجی وجود ندارد و دیگر حکومت ایران نمی‌تواند به دلیل مشکلات خارجی عطف مردم را به سوی خود جلب کند و ساکت بمانند. به این خاطر تصور می‌کنم مردم ایران بار دیگر در داخل به شیوه‌های مختلف نسبت به نقض حقوقشان اعتراض خواهند کرد.»

۱۳۹۴ دی ۱۹, شنبه

رهبر جمهورى اسلامى كسانى كه نظام را قبول ندارند


رهبر جمهورى اسلامى از كسانى كه نظام را قبول ندارند خواست در انتخابات خبرگان رهبرى شركت كنند".....
كسانيكه نظام را قبول ندارند كه تا حالا وجود نداشتند!
كلا مخالفان ولايت فقيه ريزتر از آن اند كه وجود خارجى داشته باشند، مگر زمانيكه بنا باشد مجلس خبرگان ولى فقيه را (الكى مثلا) انتخاب كنند! اين تناقض كه بسيارى از نيروهاى موسوم به اصلاح طلب نيز بدان تن مى دهند و تبليغ آن را مى كنند از فرط مضحكى غم انگيزه.
براى كسانيكه نظام جمهورى اسلامى و اصل ولايت فقيه را قبول ندارند تنها انتخاباتى كه شركت در آن توجيه عقلى و سياسى دارد همانا همه پرسى در مورد ولايت فقيه و يا يك دموكراسى مدرن است.

۱۳۹۴ دی ۱۶, چهارشنبه

چه کسی مسئول جان شلر فرهادی است؟


پانزدهم دی‌ ماه ۱۳۹۴، سومین سالگرد خودکشی دختر دانشجوی ۲۵ ساله‌ای است که با گذشت سه سال،‌ روایت ماههای منتهی به مرگ او کماکان در ابهام باقی مانده است.
«شلر فرهادی»‌ فارغ التحصیل رشته علوم سیاسی دانشگاه رازی کرمانشاه بود. او دختری رزمی‌کار و از ایل سنجابی بود. در پاییز ۱۳۹۰ در حالیکه خودش را برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد آماده می‌کرد،‌ ناپدید شد. پس از گذشت حدود پنج ماه خانواده‌‌اش او را در حالیکه از لحاظ جسمی به شدت ضعیف شده بود و در وضعیت روحی بغر
نجی قرار داشت از بازداشتگاه وزارت اطلاعات در زندان اوین تحویل گرفتند و به روستای خود در کرمانشاه بازگرداندند. ماموران وزارت اطلاعات با شرط اینکه او باید در صورت احضار شود به زندان مراجعه کند او را تحویل خانواده‌اش می‌دهند.
بنابر اطلاعات موجود،‌ علت دستگیری شلر فرهادی،‌ امضای بیانیه‌ای انتقادی بود که از سوی تعدادی از دانشجویان دانشگاه کرمانشاه رازی در جریان سفر آیت الله خامنه‌ای به کرمانشاه (۲۴ مهر ۱۳۹۰) منتشر شد. از اینکه در بازداشتگاه وزارت اطلاعات چه بر سر دخترجوان گذشت اطلاعی در دست نیست اما وی پس از بازگشت به خانه،‌ تا هفته‌ها وضعیت روحی نابسامانی داشت. او از همه هراس داشت و از خانه خارج نمی‌شد و تا ماه‌ها با کسی حرف نمی‌زد.
۱۰ ماه پس از آزادیش در دی ماه ۱۳۹۴، اداره اطلاعات کرمانشاه شلر فرهادی را احضار کرد و او پس از آگاهی از احضار خود،‌ با شلیک گلوله‌ای از تفنگ شکاری پدرش به زندگی خود پایان داد.
سرگذشت این دختر جوان در سکوت خبری، همچنان پر از ابهام مانده است، اما چیزی که روشن است اینکه آینده پر از امید او با یک بیانیه و یک تلفن به یک قطعه خاک در تاریکی و سکوت خلاصه شد.



۱۳۹۴ دی ۱۲, شنبه

عربستان نگذاشت یک ویروس دیگه مثل خمینی رشد کند ?


يك ويروس خطرناك نابود شد.
دبی-العربیه.نت فارسی
«نمر النمر» روحانی شیعه‌ای که شنبه ۲ ژانویه به همراه ۴۶ تن دیگر از محکومان در اعمال تروریستی در سعودی اعدام شد، همواره در سخنرانی‌های خود، برای برپایی نظام «ولایت فقیه» در سعودی و دیگر کشورهای منطقه، شعار می‌داد. در این ویدیو یکی از این سخنرانی‌ها منعکس شده است.
تروریسمی که در سال‌های گذشته سعودی را هدف قرار داد، تنها در یک منطقه متمرکز نبود. چندین هسته تروریستی ظاهر شد که با حملات و اعمال تروریستی خود، کشور و امنیتش را هدف قرار می‌دهند.
شهرک عوامیه در استان قطیف در شرق سعودی، شاهد چندین حادثه در سال‌های گذشته بود؛ برجسته‌ترین آن‌ها حمله به مرکز پلیس و کشتن شماری از نیروهای امنیتی و شهروندان و تخریب املاک عمومی و خصوصی بود.
نیروهای امنیتی، هسته‌های عوامیه را رصد کرده و محرکان جوانان را به برداشتن اسلحه علیه نیروهای امنیتی شناسایی کردند.
مشهور‌ترین مشوق و محرک اقدام‌های مسلحانه در عوامیه «نمر باقر النمر» بود. مقام‌های مسئول او را به تشکیل هسته‌ای تروریستی در العوامیه با هدف نا‌امن کردن منطقه، حمله به نیروهای امنیتی و اقدام‌های خرابکارانه متهم کردند. با بررسی این اتهام‌ها در دادگاه، حکم اعدام تعزیزی او صادر شد و این حکم شنبه ۲ ژانویه ۲۰۱۶ صادر شد.
او در سال ۱۹۸۰ تحصیلات آکادمیک خود را به پایان رساند و بلافاصله به شهر «قم» در ایران رفت. پس از آن به حوزه علمیه در سوریه پیوست.
بعد از آن، نمر باقر النمر به سعودی بازگشت تا در زمینه اجتماعی و سیاسی فعالیت کند. او خطیب مسجد «العوامیه» شد و از راه خطبه‌های سیاسی علیه دستگاه‌های کشوری، صحابه رسول خدا، امنیت و ثبات کشور، این مسجد را به یک پایگاه سیاسی برای اهداف خود تبدیل کرد. از راه همین منبر چندین خواسته مطرح کرد که با اهداف گروه‌های شبه نظامی خارجی تروریست، و کشورهایی که دشمن پادشاهی سعودی هستند و سعی در ایجاد فتنه دارند، همراستا شد. او همچنین خواستار جدایی منطقه الشرقیه از کشور سعودی شد.
تصاویر منتشر شده از عملیات بازداشت «نمر النمر» در سال ۲۰۱۲، مقاومت او را در برابر نیروهای امنیتی و شلیک آتش به سمت یکی از خودروهای گشت، نشان می‌دهد.
او در سخنرانی‌های خود که یکی از آن‌ها در این فیلم ویدیویی دیده می‌شود، می‌گوید: «ما خواهان برپایی نظام ولایت فقیه در بحرین هستیم، خواستار ولایت فقیه در عراق هستیم، خواستار ولایت فقیه اینجا هستیم. خواستار برپایی نظام ولایت فقیه در همه جهان هستیم».
هسته‌های العوامیه در اجرای حملات خود نشابه دارند. سن اعضای آن‌ها نزدیک به هم است و همواره تلاش می‌کنند که با موتور سیکلت رفت و آمد کرده و بمب‌های ککتل مولوتوف به سمت نیروهای امنیتی پرتاب می‌کنند. این علاوه بر فعالیت سایبری‌هایشان در تحریک آشوب و اعمال خرابکارانه است.

‏‎خەڵاتی ئاڵتونی (دایكی ئاشتی) پێشکەش کرا بۆ دایە شەریفە.

‏‎ ‏‎ ١٠/١٢/٢٠١٩ لەشاری هەولێر لە ڕێوڕەسمێكدا كە لە هۆتێل هەولێری نێودەوڵەتی بەڕێوەچی ڕێكخراوی ئاشتی خێرخوازیی، خەڵاتی ئاڵتونی (دایكی ئاش...