کشف جدید دانشمندان: ایران (کرماشان) منشأ کشاورزی در 12 هزار سال پیش بوده است:
نیکولاس کونارد که تحقیقات تحت رهبری او به یافتههای جدید ختم شده، میگوید، پس از پیشنهاد یک همکار ایرانی در پروژهی تحقیقاتیشان ، یک محوطه را به عمق 8 متر حفر کردهاند و به یک کلونی انسانی متعلق به 12 هزار سال پیش رسیدهاند.
بر اساس یافتههای جدید باستانشناختی، 12 هزار سال پیش در منطقهی زاگرس ایران کشاورزی میشده است.
به گزارش عصر ایران به نقل از شبکهی خبری "ان بی سی" آمریکا، یافتههای جدید باستان شناختی در منطقهی تپههای چغاگاوانه در اسلامآباد غرب(شاباد)، بقایایی از دانههای گندم، جو و عدس را از یک کلونی انسانی متعلق به 12 هزار سال پیش نشان میدهد.
از سال 2009 حفاریهایی به رهبری " نیکولاس کونارد " باستان شناس دانشگاه " توبینگن" آلمان در این منطقه آغاز شده بود.
هدف از این طرح مطالعاتی که "پروژه باستان شناختی زاگرس مرکزی(CZAP)" نام گرفته و یک برنامهی تحقیقاتی مشترک بین ایران و انگلیس است، پژوهش در مورد منشاهای یکجانشینی، اهلیگری و کشاورزی در غرب ایران است.
طبق فرضیه پشین، دانشمندان منشا کشاورزی را در منطقهای در غرب "هلال حاصلخیز"( دانشمندان اصطلاح هلال حاصلخیز را به عنوان منشا پیدایش کشاورزی در خاورمیانه نام میبرند) در بین عراق و ترکیه و سوریه و اردن میدانستند، اما با یافتهی جدید دانههایی متعلق به 12 هزار سال پیش به همراه اشیایی از زندگی دوران سنگی انسان در تپههای چغاگاوانه در اسلامآباد غرب در استان کرمانشاه در منطقهی زاگرس ، منشا پیدایش کشاورزیهای اولیه را به ایران منتقل میکند.
نیکولاس کونارد که تحقیقات تحت رهبری او به یافتههای جدید ختم شده،میگوید، پس از پیشنهاد یک همکار ایرانی در پروژه تحقیقاتیشان، یک محوطه را به عمق 8 متر حفر کرده اند و به یک کلونی انسانی متعلق به 12 هزار سال پیش رسیده اند.
کونارد که یک سنگشناس است، صدها دانهی جو و گندم و عدس را برای مطالعات بیشتر به همکار خود خانم "سیمون ریئل" در دانشگاه توبینگن آلمان میفرستد و وی در مطالعات بیشتر بر روی این دانهها متوجه میشود این دانهها متعلق به 12 هزار سال پیش هستند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر