۱۳۹۲ بهمن ۱۱, جمعه
۱۳۹۲ بهمن ۹, چهارشنبه
ایل کَلهُر یکی از بزرگنرین و کهن ترین ایل های ایران است
ایل کَلهُر یکی از بزرگنرین و کهن ترین ایل های ایران است. زبان ایل کلهر کُردی با گویش کلهری است که خود به لهجههایی تقسیم می شود. سکونت گاه آنان در غرب ایران ، در استان کرمانشاه در شهرستان های گیلان غرب، اسلام آباد غرب، بخشی از شهر کرمانشاه، سرپل ذهاب، قصر شیرین در استان ایلام شهرستان ایوان غرب، بخشی از شهرستان های چرداول و سیروان می باشد و از طرف مغرب به خاک کردستان عراق شهر های مندلی و خانقین می باشد. مسکن اولیهٔ ایل کلهر همراه با گوران بزرگ در نواحی دامنههای شاهو قلعهٔ پلنگان و دیگر نواحی این منطقه حضور داشتهاند و در کردستان عراق نیز به طور سنتی در اطراف شهر زور خانقین کلار و دیگر نواحی گرمسیری جنوب کردستان عراق حضور داشتهاند سپس طی یک سری حوادث و اتفاقات به جنوب شاهراه کرمانشاه – خانقین نقل مکان کرده و ساکن شده اند و مرکز اصلی ایل امروز در این جا می باشد ولی طوایف کلهر امروزه در تمام کردستان ایران و عراق به طور پراکنده و گاه متمرکز در تمام شهرهای کُردنشین ایران و عراق از جمله سقز، بوکان، مهاباد، ارومیه، ماکو، سنندج، ایلام، مهران و در عراق در سلیمانیه، کرکوک، کلار، حلبچه، نواحی گرمیان زندگی میکنند. اکنون قسمت اعظم ایل در استان کرماشاه ساکن است.
۱۳۹۲ بهمن ۸, سهشنبه
shirzad safari: مردی خواست به مسافرت برود،دختر مجردش را نزد امین م...
shirzad safari: مردی خواست به مسافرت برود،دختر مجردش را نزد امین م...: مردی خواست به مسافرت برود، دختر مجردش را نزد امین مردم شهر و تنها شیخ و ملای آن شهر می برد تا به هنگام برگشت از او مواظبت...
برخی واکنشها در آستانهی سفر کارل بیلدت به ایران
در آستانه ی سفر کارل بیلدت، وزیرامورخارجه سوئد به ایران، اقداماتی ازسوی برخی از ایرانیان صورت گرفته و یا درجریان است مانند ارسال نامه ای سرگشاده به او ازسوی فرهادیگانه که درتظاهرات انتخابات دو دوره پیش درایران ازجمله ده گلوله به سر او اصابت کرد و اکنون در شهر کارلستاد تحت مراقبت های درمانی قراردارد، درخواست ملاقات با او و یا نماینده ای از وزارت امورخارجه و یا برگزاری تظاهراتی درظهر روزجمعه در مقابل پارلمان سوئد ازسوی حزب کمونیست کارگری ایران. اما برخی از ایرانیان این سفر را امکانی برای انجام گفتگویی مستقیم با سران جمهوری اسلامی و تاثیرگذاری بر وضعیت حقوق بشر درایران می دانند. در اینجا می توانید گفتگوی ما را با سیامک بهاری از حزب کمونیست کارگری که خواهان لغو سفر کارل بیلدت است و فرهاد یگانه نویسنده ی نامه ی سرگشاده به کارل بیلدت را بشنوید که مخالفتی با این سفر ندارد به شرط این که او گفتگو پیرامون نقض حقوق بشر در ایران را در برنامه های سفر خود بگنجاند.
۱۳۹۲ بهمن ۷, دوشنبه
سرپل زهاب يکي از هشت شهر باستاني دنيا
---------شهر سرپلزهاب بر اساس مطالعه آثار باستانی و کتیبههای آن از قبیل کتیبه و سنگ نوشته آنوبانینی پادشاه لولوبیها (که قدمت آن ۴۸۰۰ سال است) که در ضلع شمال شرقی که بر سینه رشته کوه همیشه استوار زاگرس حک شده است، یکی از باستانیترین شهرهای دنیا (و بر اساس مستشرق مشهور راولینسون، هشتمین شهر باستانی دنیا) محسوب میشود. کتیبهی آنوبانینی یکی از قدیمیترین و به عبارتی اولین هنر معماری رو سنگ آسیا به شمار میرود. کتیبهٔ بیستون ۲۰۰۰ سال بعد از حک این کتیبه حکاکی شد و از خیلی جهات به نقش برجستهٔ آنوبانینی شباهت دارد که این گونه حدس زده میشود که کتیبهٔ بیستون را با تقلید از این کتیبه خلق کردهاند. از دیگر آثار باستانی شهرستان سرپلذهاب میتوان به [[دکان داوود]]، [[طاق گرا]]، [[قلعه گبری]] و دهها اثر باستانی و تاریخی دیگر اشاره نمود. گستردگی بازهی تاریخی این آثار باستانی، به روشنی گویای تداوم تمدن در این شهر در طول تاریخ میباشد. سرپلزهاب در طول تاریخ کهن خود، با اسامی مختلفی شناخته شده است از جمله پاتیر که مربوط به دوران لولوبیها و مادها میباشد (پاتير در زمان لولوبي ها نام کوه داخل شهر سرپلزهاب بوده و بعدها به نام شهر معروف شده است، یا شاید آنچنان که دياکونوف در" تاريخ ماد "معتقد است که «باتير» که قديميترين نام سرپل زهاب است نام يکي از نياکان زردتشت بوده است.) و نیز حُلوان که بیش از بقیه نامها معروف است. برخی این اسم را برگرفته از اسم رود گذرنده از این شهر (الوند) میدانند. آشوري ها از اين شهر به نام کالمانو ياد کرده اند . در زمان ساسانيان اين ناحيه استاني به نامخسرو شاد فيروز بوده است . در کتب تاريخي و جغرافياي عرب، ذهاب را به صورت( زهاو ) نگاشته اند و آن را مرکز ناحيه حلوان معرفي کرده اند . در دوران خلفاي عباسي، اين ناحيه تابع حکومت بغداد بود ولي بعدها به استثناي دوران زنديه و قاجاريه ( تا سال 1338 ه.ق ) که توسط پادشاهان عثماني اداره مي شد هميشه جزء قلمرو ايران بود. حلوان شهر مهم ساسانيها و پايتخت 156ساله بنوعنازيان است."ابنخلدون" قديميترين آثار تمدن آسيا را در اين شهر مشاهده کرد و "راويلينسون" آنرا يکي از هشت شهر باستاني دنيا ميداند. نام سرپل زهاب به اين دليل است که در اين محل پلي بر روي رودخانه حلوان [الوند] قرار داشته که در سال 1345 ش تخريب شده است .
۱۳۹۲ بهمن ۵, شنبه
حکم سه بار اعدام برای یک زندانی سیاسی کرد
حکم سه بار اعدام برای یک زندانی سیاسی کرد. کوردانه: «مرتضا رحمانی» زندانی سیاسی کرد در دادگاه انقلاب سنندج به اتهام اقدام علیه امنیت ملی و عضویت در یکی از احزاب مخالف حکومت، به سه بار اعدام و ٣ سال زندان محکوم شد. کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی روز جمعه چهارم بهمن ماه گزارش داد، «مرتضا رحمانی» زندانی سیاسی کرد اهل روستای تیلکو از توابع شهرستان کامیاران در استان کردستان که ٢٠ ماه پیش به جرم همکاری با حزب حیات آزاد کردستان «پژاک» توسط اداره اطلاعات شهرستان کامیاران دستگیر شده بود، در دادگاه انقلاب شهر سنندج به اتهام اقدام علیه امنیت ملی و عضویت در این حزب به سه بار اعدام و ٣ سال زندان محکوم شد. به گفته این کمپین که اخبار مربوط به زندانیان سیاسی و مدنی را پوشش میدهد، «مرتضا رحمانی» قبلن بر اثر شکنجههای مامورین اطلاعات، به برخی از اتهامات ساختگی که فقط بر اثر شکنجهها به آن اعتراف کرده بود متهم شده است. از سوی دیگر با صدور این حکم، تعداد فعالان سیاسی و مدنی کرد محکوم به اعدام به ٢٢ نفر رسید که اسامی آن به شرح زیر است: ۱. زانیار مرادی ۲. لقمان مرادی ۳. هوشنگ رضایی ۴. رضا ملازاده ۵. بهروز آلخانی ۶. آرمان پرویزی ٧. سیروان نژاوی ٨. ابراهیم عیسیپور ۹. محمد عبدالهی ۱۰. صابر مخلد موانه ۱۱. سیدجمال محمدی ۱۲. سیدسامی حسینی ۱۳. عبداله سروریان ۱۴. حبیباله لطیفی ١۵. بختیار معماری ١۶. سمکو خورشیدی ١٧. مصطفی سلیمی ١٨. رشید آخکندی ١٩. سامان نسیم ٢٠. انور رستمی ٢١. علی احمد سلیمان ٢٢. مرتضا
۱۳۹۲ بهمن ۴, جمعه
از خمینی در ماه تا روحانی در داوس
حسن داعی، 23 ژانویه 2014
امروز که عکس العمل برخی از تحلیل گران و فعالان سیاسی وطنی به سخنرانی سراپا دروغ روحانی در کنفرانس داوس را دیدم، از خود پرسیدم که کدامیک مضحک تر و شرم آور تر است، اینکه سی و پنج سال پیش مردمی ناآگاه و بی تجربه، عکس خمینی را در ماه دیدند و تصور کردند که آن آخوند واپسگرا فرشته نجات آنهاست، یا امروز که پس از سه دهه جنایت و ویرانی کشور، عده ای استاد دانشگاه یا مثلا روشنکفر، برای آخوند روحانی غش و ضعف میروند؟
امروز حسن روحانی در داوس سخنرانی کرد و در نقش ولتر، به حضار درس اخلاق، دموکراسی، صلح طلبی و انسانیت داد. اگر کسی حکومت جنایت کار آخوندی و شخص روحانی را نشناسد و با سابقه 30 ساله وی در بالاترین نهادهای امنیتی حکومت آشنا نباشد، با گوش دادن به سخنرانی وی، شاید تصور کند که وی رئیس جمهور یکی از کشورهای اسکاندیناوی است که مردمش در رفاه و آزادی کامل به سر میبرند و تنها نگرانی شان، کمبود دموکراسی و رفاه اقتصادی در دیگر کشورهای جهان است. البته، بخش عمده حضار که نمایندگان کمپانی های بزرگ بین المللی هستند، از وعده های روحانی که گویا قرار است بزودی بازار ایران بروی آنان باز شود و قرار دادهای نفتی جدید و جذاب، منفعت آنان را تأمین کند، آب از لب و لوچه چان براه افتاده بود و به دروغپردازی های روحانی توجهی نداشتند.
پس از پایان سخنرانی روحانی و در حالیکه از این میزان دروغگوئی و وقاحت، مات و مبهوت شده بودم، به سراغ فضای مجازی و رسانه های مهم فارسی مثل صدای آمریکا و ... رفتم.
دلالان و کارگزاران رژیم که وظیفه و شغل شان هورا کشیدن برای اینگونه نمایشات است، در فیس بوک ها و توئیتر ها، این روز تاریخی را به ملت ایران تبریک می گفتند. اما با کمال تعجب مشاهده کردم که برخی از تحلیل گران و باصطلاح روشنفکران وطنی که بعضا استاد دانشگاه و کتاب نویس هم هستند، شیفته و مدهوش سخنان آخوند روحانی شده اند و برایش دست میزنند.
از خود پرسیدم که کدامیک مضحک تر و شرم آور تر است، اینکه سی و پنج سال پیش مردمی ناآگاه و بی تجربه، عکس خمینی را در ماه دیدند و آن آخوند واپسگرا را فرشته نجات قلمداد کردند یا امروز، پس از سه دهه جنایت و کشتار، و پس از آنکه عده ای آخوند و پاسدار، کشور را نابود و فرهنگ، اقتصاد و محیط زیست را ویران کرده اند، اما عده ای استاد دانشگاه و دنیا دیده که خود را روشنکفر نیز میخوانند، برای آخوند روحانی غش و ضعف میروند؟ آخوندی که سی سال در بالاترین نهاد های سرکوب حضور درجه اول داشته و در همه جنایات این حکومت مستقمیا نقش داشته است و یکشبه دموکرات و معتدل گشته است.
کدامیک شرم آورتر است؟
۱۳۹۲ بهمن ۳, پنجشنبه
اعدام ها را متوقف کنید
دو گزارشگر ویژۀ سازمان ملل متحد، احمد شهید، گزارشگر ویژه در مورد حقوق بشر در ایران، و کریستوف هینز، گزارشگر ویژه در مورد اعدامهای فراقضایی، فوری و خودسرانه، امروز از دولت ایران خواستند تا بلافاصله اعدامهای مستمر را متوقف کنند. متخصصین از افزایش سریع تعداد اعدامهایی که از آغاز سال ۲۰۱۴ تا کنون صورت گرفته ابراز نگرانی کردند.
متخصصین مستقل گفتند: “ما از تداوم استفاده از مجازات اعدام با تناوبی نگران کننده توسط مقامات ایران، که علیرغم درخواستهای مکرر ما از جمهوری اسلامی ایران برای وضع دستور توقف برای اعدامها صورت گرفته ناخشنودیم” و بر “ماهیت بیرحمانه، غیر انسانی، و خفت بار مجازات اعدام” تاکید کردند.
طبق گزارشات، حداقل ۴۰ نفر ظرف دو هفتۀ اول سال جدید میلادی به دار آویخته شده اند که ۳۳ مورد از این اعدامها فقط در هفتۀ گذشته اجرا شد. تعداد ۶۲۵ اعدام دیگر، که شامل ۲۸ زن و چندین زندانی سیاسی بوده است نیز مطابق گزارشات در سال ۲۰۱۳ میلادی اجرا شده اند.
اکثر این اعدامها برای جرمهای مرتبط با مواد مخدر بوده اند، اما چند نفر نیز به جرم محاربه و یا اقدام علیه امنیت ملی اعدام شده اند.
گزارشگر ویژه در مورد اعدامهای فراقضایی، فوری و خودسرانه گفت: “عمیقا نگران کننده است که دولت همچنان برای جرمهایی که شرایط “جدی ترین جرایم” را مطابق مقتضیات قوانین بین المللی دارا نمی باشند، و در جایی که نگرانی های جدی برای طی فرآیند مناسب قضایی وجود دارد به اعدامها ادامه میدهد.”
آقای هینز افزود “مایل هستم که یک بار دیگر درخواست بکنم که اگر قرار باشد از مجازات اعدام در کشورهایی که هنوز [این مجازات] را ملغی نکردهاند استفاده بشود. قوانین بینالمللی ملزم میکند تنها در شرایطی تحمیل بشود پس از این که روند بررسی بالاترین سطح احترام به دادگاه عادلانه و استانداردهای دادرسی رعایت شده باشد. مقررات جدی ترین جرایم علاوه بر این ملزم میکند تنها برای قتل عمد تحمیل بشود.”
آقای شهید گفت “اعدام مداوم افراد برای استفاده از حقوق خود به آزادی تجمع، تشکل و وابستگی به گروهای قومی (اتنیکی) مغایر با اصول و هنجارهای جهانشمول و پذیرفته حقوق بشر میباشد.
آقای شهید در تاریخ ۲۶ اکتبر ۲۰۱۳، پس از اینکه دولت ایران ۱۶ عضو جامعۀ بلوچ های ایران را برای انتقام جویی از کشته شدن ۱۴ مامور گارد مرزی در روز قبل اعدام کرد، تاکید کرد: “جامعۀ بین المللی نمیتواند عمل مداوم اعدام افراد به دلیل انجام حقوق خویش به آزادی اجتماعات، انجمن، و ارتباط با گروه های اقلیتی و یا استفادۀ مقامات از انتقام برای توجیه اجرای اعدام را مورد تایید قرار دهد.”
احمد شهید گفت: “اعدام افراد به عنوان شکلی از مقابله به مثل برای یک نزاع تحت قوانین بین المللی حقوق بشر بدون شک عملی غیر قانونی است.” وی افزود: “دولت ایران نسبت به احترام به حق زندگی، که اساسی ترین حق از حقوق بشر و حقی غیر قابل بازگشت است تعهدات قانونی و اخلاقی دارد.”
تخصصین سازمان ملل متحد از مقامات ایران خواستند تا استفاده از مجازات اعدام را محدود کنند، تعداد جرایمی را که امکان این مجازات برای آنها وجود دارد کاهش دهند، و به موازین بین المللی که متضمن روند عادلانۀ دادرسی و حمایت از حقوق کسانی که با اعدام روبرو هستند میباشند احترام بگذارند.
گزارشگران ویژه گفتند: “ما یک بار دیگر از دولت ایران میخواهیم تا به عنوان یک عضو فعال جامعۀ بین المللی به درخواستها برای اعلام دستور توقف اعدام، به خصوص در مواردی که مربوط به زندانیان سیاسی و متهمان جرایم مربوط به مواد مخدر میشود، پاسخ مثبت دهند.”
گزارشگران ویژه تاکید کردند “در این میان، ما به مقامات ایران اصرار میکنیم که حداقل استفاده از مجازات اعدام را به مواردی که به عنوان استثنا در قوانین بینالملل مجاز است محدود بکند، به عبارت دیگر اعمال آن را فقط به جرم قتل عمد محدود بکند و استانداردهای بینالمللی تضمین کننده دادگاه عادلانه و دادرسی برای آنانی که با مجازات اعدام مواجه هستند را به صورت دقیق رعایت بکند.”
درخواست تجدید نظر کارشناسان همچنین از طرف خوان مندز گزارشگر ویژه سازمان ملل در مورد شکنجه و سایر رفتارها یا مجازات ظالمانه، غیر انسانی و تحقیرآمیز نیز تایید شد.
۱۳۹۲ دی ۳۰, دوشنبه
پیام کبودوند به مناسبت دوم بهمن سالگرد دوم بهمن، روز خودمختاری کردستان
"از حق خودمختاری و نظام فدرال حمایت کنید" پیام کبودوند به مناسبت دوم بهمن سالگرد دوم بهمن، روز خودمختاری کردستان را به مردم کُرد تبریک گفتە، اقدام زندهیاد «قاضی محمد» و یاران و همراهانش را در اعلام خودمختاری کردستان ایران در 22 ژانویه 1946 و تلاش آنها در جهت مشارکت دادن مردم کُرد در تعیین سرنوشت خود در چارچوب ایرانی دموکراتیک و نیز مبارزه همه کسانی را که برای آزادی و احقاق حقوق انسانی مردم کُرد از جان و مال و زندگی و هستی خود گذشتهاند ارج مینهیم و با احترام از آنها یاد میکنیم. دولت خودمختار کردستان در 68 سال پیش اگرچه بخشهای اصلی و نواحی میانی و جنوبی کردستان را تحت حاکمیت نداشت و تنها یازده ماه دوام داشت، اما بنای آن دولت کوچک در چارچوب ایران و بر اصول دموکراتیک، جمهوریت، پلورالیسم، صلح و حقوق بشر نهاده شده بود. اهداف و برنامههایش در آن روزگار و پیش از تصویب اعلامیه جهانی حقوق بشر مبتنی بر اصول انسانی و در نوع خود کمنظیر، به هنگام و دموکراتیک بود و به همین علت ما امروز از روز دوم بهمن به عنوان نقطه عطف در مبارزه مدنی و سیاسی مردم کُرد با رویکرد مسالمتجویانه و مبتنی بر شناخت متقابل حقوق اقوام و ملیتها و جوامع ایرانی و همزیستی در چارچوب مرزهای کشور و احترام به آنها نام میبریم. در این روز تاریخی حمایت دگرباره خود را از خواست مردم کُرد برای خودمختاری در نظامی فدرال و امید و آزادی این مردم و دیگر مردمان و تمامی انسانهایی که برای رهایی از ستم و بیداد و برای نیل به آزادی، دموکراسی، عدالت اجتماعی و حقوق بشر در حال مبارزه هستند ابراز مینماییم و امید و اطمینان داریم که مردم کُرد و همه آنهایی که در معرض ستم، بیعدالتی و محروم از حقوق بنیادین و آزادیهای انسانی خویش نگه داشته شدهاند با اتکا به اراده و اتحاد و همبستگی آگاهانه و توان خود، از ستم، رنج و بی حقوقی آزاد، رستگار میشوند و به حقوق و آزادی و حاکمیت بر سرنوشت خویش دست خواهند یافت. تهران، زندان اوین محمدصدیق کبودوند رییس سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان
زنده باد نام و یاد سه رهبر بزرگ آزادیخواه کرد و پر رهرو باد راهشان
- درود بر پیشوا قاضی محمد رئیس جمهور کردستان که به دست رژیم پهلوی شهید شد
- درود بر دکتر قاسملو که بوسیله هیات دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران در پای میز مذاکره شهید شد
- درود بر دکتر شرفکندی که با شهادتش در رستوران میکونوس برای اولین بار و بصورت رسمی تروریزم جمهوری اسلامی برای دنیا آشکار شد و پرونده میکونوس بزرگترین دستاورد سیاسی اپوزیسیون جمهوری اسلامی ایران است.
درود بر ملت کرد و فرخنده باد جمهوری کردستان
" آرش لرستانی "
Sluta gilla ·
۱۳۹۲ دی ۲۹, یکشنبه
سالروز تاسیس جمهوری کوردستان بر تمام ملت کورد مبارک
((سالروز تاسیس جمهوری کوردستان بر تمام ملت کورد مبارک))
جمهوری کوردستان چراغ روشن راه مبارزه ی ملت کورد است
یکی از تفکرات سیاسی بزرگ مرد تاریخ ملت کورد قاضی محمد، مبتنی بر ائتلاف سیاسی احزاب است و این مسئله به خوبی در جمهوری کوردستان نمایان بود.ائتلاف احزاب سیاسی کورد. و خصوصلا احزاب شرق کردستان امری ضروری و اجتناب ناپذیر است. شرق کردستان به رهبری پیشوا قاضی محمد و تاسیس جمهوری کوردستان ناسیونالیزم مدرن کوردی را نهادیه کرد،و این حرکت مدرن را به دیگرقستهای کوردستان صادر نمود، که حال این تفکرناسیونالیزم مدرن پایه و اساس فکری و عملکرد سیاسی دیگر احزاب کوردیست.
چین شبکه ملی اطلاعات ایران را راهاندازی میکند
جهت کنترل یا قطع کامل فعالیتهای اینترنتی کاربران ایرانی در سایتها و شبکههای اجتماعی
نصرالله جهانگرد٬ رئیس سازمان فناوری اطلاعات از توافق جمهوری اسلامی و چین در زمینه آغاز همکاریهای اینترنتی در زمینه پیادهسازی شبکه ملی اطلاعات در ایران خبر داد.
به گزارش روابط عمومی وزارت ارتباطات٬ آقای جهانگرد گفته که این توافقها در مذاکره با قائم مقام دفتر اطلاعات اینترنت شورای اطلاعات حاصل شده است.
وی افزوده «چین نیز طی چهار دهه گذشته تجربیات خوبی را در توسعه خدمات کاربردی فناوری اطلاعات بدست آورده که امیدواریم از این تجربیات استفاده کنیم.»
جهانگرد همچنین اضافه کرده که وزارت ارتباطات از فعالیت شرکتهای توانمند اینترنتی چینی در ایران به منظور پیاده سازی و اجرای شبکه ملی اطلاعات استقبال میکند.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات گفته «انتظار میرود شرکتهای چینی با توسعه همکاریهای مشترک و کمک به ارتقاء صنعت فناوری اطلاعات، حضور خود در ایران را تقویت کنند.»
۲۱ دی ماه نیز حسن روحانی در نخستین جلسه شورای عالی فضای مجازی بر ضرورت ایجاد شبکه ملی اطلاعات تاکید کرد.
مقامهای جمهوری اسلامی سالهاست امیدوارند با راهاندازی «شبکه اینترنت ملی» بتوانند تمام فعالیتهای کاربران اینترنت در ایران را کنترل کنند.
آنها با وجود اعمال محدودیتهای گسترده اینترنتی برای کاربران ایرانی تاکنون موفق نشدهاند ارتباط و حضور کاربران در سایتها و شبکههای اجتماعی را به طور کامل قطع کنند.
۱۳۹۲ دی ۲۸, شنبه
خانم هانا جاف
اسم این خانم هانا جاف است ، متولد ۱۳۶۵ محل تولد ایشان شهر کلار، سی کیلو متری شهرستان سرپل ذهاب، ایشان با ۲۷ سال سن ، وزیر کشوری ۱۲۰ میلیونی هستند.
اما کدام کشور ؟! احتمالا در اولین حدسیات خود، فکر کنید ایشان وزیر یکی از کشورهایی است که کردها تحت سیطره آنها، نقشی جز شهروندهای درجه ۲ و درجه ۳ به حساب نمی آیند هستند.و متعجب از وجود یک کرد ۲۷ ساله به عنوان وزیر، در این کشورها !!!!!
اگر حدس می زنید ایشان وزیر کشور ایران، ترکیه ، سوریه و یا عراق هستند، حدس شما درست نیست.
همه ما می دانیم در نظام جمهوری اسلامی امسال و در دوره روحانی، می خواستند یک فرماندار کرد را که اهل ایلام بودند را به عنوان فرماندار استان آذربایجان غربی که از لحاظ جمعیتی حداقل ۴۰ درصد آن، کرد هستند،تعیین کنند. همه ایران طوری در هم آشفت و شلم شوربا شد، که چی؟؟! چطور می شه قبول کرد یک کرد بیاید و فرماندار یک استان شود که نصف جمعت آنها کرد نیست و آذری هستند، کما اینکه مذهب آن فرد هم شیعه باشد و کردهای آن استان سنی.
خلاصه اینکه دولت روحانی از انتصاب یک کرد هم در همه ۳۱ استان ایران صرف نظر کرد، حتی در استان های کرد نشین.
اما این دختر، با ۲۷ سال سن ،جوان ترین وزیر کشوری است که شاید ،حتی ۵ درصد از مردم آن کشور ندانند کردستان در کجای دنیا قرار دارد،بله، این خانم جوان ترین وزیر کابینه کشور مکزیک به عنوان وزیر اداره مهاجرت است.
مطمئن باشید اگر برای جمهوری اسلامی میسر می بود، در حد نماینده مجلس و حتی شاید شورای شهر هم اجازه نمی داد هیچ کردی در هیچ منسبی قرار گیرد.
۱۳۹۲ دی ۲۷, جمعه
معاون عفو بينالملل در امور خاورميانه و شمال آفريقا خواستار آن شده تا جمهوری اسلامی ايران فورا اجرای مجازات اعدام را متوقف کند
سازمان عفو بينالملل، از بزرگترين نهادهای مدافع حقوق بشر در جهان اعلام کرده که ايران از ابتدای سال ۲۰۱۴ يعنی در دو هفته، ۴۰ نفر را اعدام کرده است.
اين سازمان در بیانیه ای که پنجشنبه ۱۶ ژانويه (۲۷ دی) منتشر کرده، افزوده که حداقل ۳۳ مورد از اين اعدامها در يک هفته گذشته اجرا شده است.
حصيبه حاج صحراوی، معاون عفو بينالملل در امور خاورميانه و شمال آفريقا در این بیانیه گفته است: «تعداد اعدامهايی که تاکنون در ايران انجام شده، هراسبرانگيز است. تلاش حکومت ايران برای تغيير چهره بينالمللیاش اگر با افزايش ميزان اعدام همراه باشد، بیمعنی است.»
خانم حاج صحراوی می افزاید اعدام مجازاتی «بیرحمانه، غير انسانی و تحقير کننده» است.
ايران در تمام سالهای اخير، يکی از سه کشور نخست جهان در تعداد اعدامها بوده و اغلب رتبه نخست در ميزان اعدام به نسبت جمعيت را در اختيار داشته است.
معاون عفو بينالملل در امور خاورميانه و شمال آفريقا خواستار آن شده تا جمهوری اسلامی ايران «فورا اجرای مجازات اعدام را متوقف کند»، مجازاتی که به گفته خانم حاج صحراوی، همواره «نشان داده شده که هيچ تاثير بازدارندهای بر جرم و جنايت ندارد.»
عفو بينالملل اعلام کرده که از ابتدای سال ۲۰۱۴، حکومت ايران به طور رسمی از اعدام ۲۱ نفر خبر داده است اما اين سازمان از «منابع قابل اعتماد» خود مطلع شده که به جز اين تعداد، ۱۹ نفر ديگر نيز در همين مدت زمانی اعدام شدهاند.
بر اساس اين گزارش، دست کم يک اعدام در ملاء عام در روز ۱۳ ژانويه (۲۳ دی) در شهر سيرجان واقع در استان کرمان انجام شده که اتهام فرد معدوم، قتل عمد بوده است.
مقامهای قضايی و رسمی ايران در تمام سالهای اخير اعلام کردهاند که مجازات اعدام يکی از اصول اساسی اسلام و مندرج در قرآن است و اجرای آن متوقف نخواهد شد.
مسئولان جمهوری اسلامی گفتهاند که اين مجازات را در جرايم خاصی مانند محاربه (اقدام مسلحانه عليه مردم يا دولت)، قاچاق مواد مخدر و قتل عمد اجرا میکنند.
اين سازمان در بیانیه ای که پنجشنبه ۱۶ ژانويه (۲۷ دی) منتشر کرده، افزوده که حداقل ۳۳ مورد از اين اعدامها در يک هفته گذشته اجرا شده است.
حصيبه حاج صحراوی، معاون عفو بينالملل در امور خاورميانه و شمال آفريقا در این بیانیه گفته است: «تعداد اعدامهايی که تاکنون در ايران انجام شده، هراسبرانگيز است. تلاش حکومت ايران برای تغيير چهره بينالمللیاش اگر با افزايش ميزان اعدام همراه باشد، بیمعنی است.»
خانم حاج صحراوی می افزاید اعدام مجازاتی «بیرحمانه، غير انسانی و تحقير کننده» است.
ايران در تمام سالهای اخير، يکی از سه کشور نخست جهان در تعداد اعدامها بوده و اغلب رتبه نخست در ميزان اعدام به نسبت جمعيت را در اختيار داشته است.
معاون عفو بينالملل در امور خاورميانه و شمال آفريقا خواستار آن شده تا جمهوری اسلامی ايران «فورا اجرای مجازات اعدام را متوقف کند»، مجازاتی که به گفته خانم حاج صحراوی، همواره «نشان داده شده که هيچ تاثير بازدارندهای بر جرم و جنايت ندارد.»
عفو بينالملل اعلام کرده که از ابتدای سال ۲۰۱۴، حکومت ايران به طور رسمی از اعدام ۲۱ نفر خبر داده است اما اين سازمان از «منابع قابل اعتماد» خود مطلع شده که به جز اين تعداد، ۱۹ نفر ديگر نيز در همين مدت زمانی اعدام شدهاند.
بر اساس اين گزارش، دست کم يک اعدام در ملاء عام در روز ۱۳ ژانويه (۲۳ دی) در شهر سيرجان واقع در استان کرمان انجام شده که اتهام فرد معدوم، قتل عمد بوده است.
مقامهای قضايی و رسمی ايران در تمام سالهای اخير اعلام کردهاند که مجازات اعدام يکی از اصول اساسی اسلام و مندرج در قرآن است و اجرای آن متوقف نخواهد شد.
مسئولان جمهوری اسلامی گفتهاند که اين مجازات را در جرايم خاصی مانند محاربه (اقدام مسلحانه عليه مردم يا دولت)، قاچاق مواد مخدر و قتل عمد اجرا میکنند.
قاسملو درکردستان پارتیزان ودر اروپا دیپلومات بود
((دمکرات: بشر دوست است و برای دوستی بین انسانها سرفنظر از نژاد و مذهب ارزش فراوان قا ئل است و هر گونه نژاد پرستی و فاشیسم و برتری طلبی را محکوم می کند.
از فرموده های گهر بار و تاریخی زنده یاد دکتر قا سملو ))قاسملو درکردستان پارتیزان ودر اروپا دیپلومات بود
قاسملودرسر کلاس استاد بیرون کلاس دانش اموز
قاسملو میان رفقا یه دوست بیرون از حزب پدر
قاسملو روبروی دشمنان خلق کرد شمشیر بران با دوستان همچون اب روان
قاسملو پیغمبری برای صلح
قاسملو رهبری برای سازش ودفاع
قاسملو فکری برای اینده
قاسملو معلمی برای اموختن
قاسملو شمعی برای برافروختی
قاسملو شهیدی بر سر میز مذاکره
قاسملو اموزگار بی ادعا
قاسملو شاعرو ادیب دوست
قاسملو مطلبی بی پایان
قاسملو ابتدایی بی انتها
قاسملو دریای علم ودانش
قاسملو اقیانوسی ازدمکرات بودن
قاسملو غیور مردی خستگی ناپذیر
قاسملو نیزه ی چشم دشمنان
قاسملو ملتی ستمدیده
قاسملو نام هر بچه کردی که درپی حق وحقوق شهرمندی خویش
قاسملو نسل اینده
قاسملو نامی اشنا
قاسملو مبارزی نترس
قاسملو رهبری بی همتا
قاسملو دمکراتی واقعی
باتشکر از دوستم جلال
از فرموده های گهر بار و تاریخی زنده یاد دکتر قا سملو ))قاسملو درکردستان پارتیزان ودر اروپا دیپلومات بود
قاسملودرسر کلاس استاد بیرون کلاس دانش اموز
قاسملو میان رفقا یه دوست بیرون از حزب پدر
قاسملو روبروی دشمنان خلق کرد شمشیر بران با دوستان همچون اب روان
قاسملو پیغمبری برای صلح
قاسملو رهبری برای سازش ودفاع
قاسملو فکری برای اینده
قاسملو معلمی برای اموختن
قاسملو شمعی برای برافروختی
قاسملو شهیدی بر سر میز مذاکره
قاسملو اموزگار بی ادعا
قاسملو شاعرو ادیب دوست
قاسملو مطلبی بی پایان
قاسملو ابتدایی بی انتها
قاسملو دریای علم ودانش
قاسملو اقیانوسی ازدمکرات بودن
قاسملو غیور مردی خستگی ناپذیر
قاسملو نیزه ی چشم دشمنان
قاسملو ملتی ستمدیده
قاسملو نام هر بچه کردی که درپی حق وحقوق شهرمندی خویش
قاسملو نسل اینده
قاسملو نامی اشنا
قاسملو مبارزی نترس
قاسملو رهبری بی همتا
قاسملو دمکراتی واقعی
باتشکر از دوستم جلال
۱۳۹۲ دی ۲۶, پنجشنبه
نامه سرگشاده مينا احدي به يوآخيم گاوک رئيس جمهور آلمان جناب آقاي گاوک
نامه سرگشاده مينا احدي به يوآخيم گاوک رئيس جمهور آلمان جناب آقاي گاوک! در رسانه هاي آلماني اعلام شده است که شما کنفرانس امنيت در آلمان در روز ٣۱ ژانويه در مونيخ را افتتاح خواهيد کرد. اشپيگل اعلام کرد که در چهارچوب برنامه هاي اين کنفرانس٬ دولت آلمان از روحاني و مقامات حکومت اسلامي ايران و از جمله ظريف وزير امور خارجه اين حکومت٬ نيز دعوت کرده است که به آلمان بيايند. من در اينجا در مورد کنفرانس امنيت که هر ساله در آلمان برگزار ميشود و تاثيرات اين کنفرانس در امنيت واقعي مردم دنيا حرف زيادي نميزنم. امروزه تقريبا همه ميدانند که هدف بيشتر حفظ امنيت سرمايه است و همانگونه که شما و ما شاهد هستيم٬ در بخشهايي از کره زمين٬ ميليونها نفر ساليانه قرباني نا امني سياسي٬ قرباني جنگ و ترور و اعدام و جنايت و همچنين قرباني نا امني شديد اقتصادي هستند٬ و مهمانان اين کنفرانس٬ يعني سران دولتها خود عامل و مسبب اين اوضاع در دنيا هستند. آنچه مرا وادار کرد اين نامه سرگشاده را بنويسم٬ اينست که شما در رسانه هاي آلماني٬ بعنوان مدافع حقوق بشر معرفي ميشويد٬ من شک ندارم که شما اطلاع داريد در همين دوران رياست جمهوري روحاني حداقل ۴۰۰ نفر را در ايران اعدام کرده اند٬ حتما خبر داريد هزاران نفر در زندانهاي اين رژيم بدليل انتقاد از حکومت ٬ وبلاگ نويسي٬ دست کشيدن از مذهب و يا وکالت فعالين مدني و سياسي و يا نويسندگي و يا سازمان دادن اعتراضات کارگري٬ دانشجويي ويا معلمين در زندان هستند و خانواده هاي اين زندانيان با مشکلات عديده اي روزانه دست و پنجه نرم ميکنند و کسي پاسخگوي مصائب آنها نيست٬ شما حتما خبر داريد که زنان در ايران از حقوق يک شهروند عادي محرومند و يک آپارتايد کامل جنسيتي عليه زنان در ايران اعمال ميشود٬ ظاهرا هيچ يکي از اين مشکلات برايتان مهم نبوده است٬ اجازه دهيد يک نمونه ديگر را اضافه کنم و از دولت آلمان و شخص شما بخواهم براي رسيدگي به اين موضوع هیئتی را به ایران بفرستید و بخواهید یک ساعت از نزدیک وضع یکی از زندانها را ببینند تا عمق رفتار فاشیستی و جنایتکارانه حکومت روحانی را ببینند: جمهوري اسلامي ايران علاوه بر اعدامهاي گسترده٬ به زندانيان دارو نميدهد و بسياري از زندانيان بيمار مثلا زندانيان مبتلا به سرطان و يا ديابت و .. و يا افراد سالمند زنداني را عملا در زندان با نبود دارو و درمان ميکشد. اينرا در ايران قتل سفيد نام نهاده اند. سوال من اينست که آيا واقعا فکر ميکنيد اوضاع در ايران در حال بهبود است و روحاني و جمهوري اسلامي ايران در حال " معتدل شدن" هستند که با شعف روزافزون٬ دولت آلمان و رسانه ها در اينجا براي سفر مقامات حکومت اسلامي و روحاني به آلمان تبليغ ميکنند؟ سوال من از شما اينست که آيا در مورد پرونده روحاني و حکومت اسلامي ايران در ٣۴ سال اخير و همچنين چند ماهه اخير اطلاعاتي داريد يا نه؟ آیا مثلا نمیدانید که روحانی از جمله در همه طرح های تروریستی رژیم در خارج و در جنایت های ج ا در سوریه شریک بوده است؟ لطفا به ما و به زندانيان سياسي٬ رهبران دانشجويي٬ وکلا٬ هنرمندان و دانشجويان و معلمين زنداني و بويژه به محکومين به اعدام بگوييد که امنيتي که شما از آن حرف ميزنيد٬ کدام است؟ به ما و آنها بگوييد روحاني و حکومتش که دستش به خون صدها نفر آلوده است٬ کدام اعتدال را نمايندگي ميکنند و دولت آلمان و شما چرا در اين مورد سکوت مطلق کرده ايد و نه فقط اين بلکه او را با افتخار به آلمان دعوت کرده و زير پايش فرش قرمز پهن ميکنيد؟ البته فرش قرمز آلوده به خون را؟؟ آقاي گاوک ! دولت آلمان و بويژه مردم آلمان که تجربه وحشتناک نازيسم هيتلري را همواره در يادها دارند٬ بايد جمهوري اسلامي ايران را به اسم واقعي آن مورد خطاب قرار دهند٬حکومت فاشیست اسلامی ٬ حکومتی که هرگونه آزادی را از مردم ايران سلب کرده و هر صداي آزاديخواهي اين مردم را با ترور پاسخ ميدهد. دولت آلمان مجاز نيست با فاشيستهاي اسلامي دست دوستي بدهد ٬ چرا که اينهم در حافظه تاريخي بشر بعنوان يک لکه ننگ ثبت خواهد شد ! با احترام مينا احدي مسئول کميته بين المللي عليه اعدام ۱۵ ژانويه ۲۰۱۴
21 اعدام طی 2 روز و 40 اعدام طي دو هفته اول سال نو ميلادي
#ايران : 21 اعدام طی 2 روز و 40 اعدام طي دو هفته اول سال نو ميلادي 17 زنداني مخفيانه در شيراز و كرج اعدام شدند موج اعدامهاي وحشيانه توسط جلادان حاكم بر ايران تنها در دو هفته اول سال نو ميلادي 40 قرباني گرفته است. دست كم 17تن از آنان به طور مخفيانه در زندانهاي شيراز و گوهردشت كرج اعدام شدند كه رژيم آخوندي هيچ اطلاعاتي در مورد آنها منتشر نكرده است. طي روزهای 24 و 25ديماه (14 و 15ژانويه) 21 زنداني به دار آويخته شدند. هفت تن از آنان به طور جمعي در زندان گوهردشت، 5زنداني ديگر به طور جمعي در شاهرود، 5تن در شيراز، دو زنداني در اردبيل و يك زنداني ديگر در زندان طبس به دار آويخته شدند. اعدام در ساوه در ملأعام صورت گرفت. امواج فزاينده سركوب به ويژه مجازات وحشيانه اعدام صرفاً به منظور شدت بخشيدن به فضاي ارعاب در جامعه و مهار خشم و نارضايتي مردم جان به لب رسيده ايران است. مماشات با اين رژيم ضدبشري و پراكندن توهم اعتدال وميانه روي در بين جلادان حاكم بر ايران هيچ نتيجه يي جز جريتر شدن آنها و گسترش فزاينده سركوب در ايران نداشته است.
۱۳۹۲ دی ۲۵, چهارشنبه
.اعتراف شوک دهنده
القاعده:(به دولتمردان ترکیه گفت..) ما را در کردستان سوریه به باتلاخ فرستادید در ازای گرفتن صلاح از ترکیه ما باید با کردها میجنگیدیم در جای کوچک مثل کردستان ما 3 هزار کشته دادیم 4 هزار زخمی و 3 هزار فراری داشتیم که سر جمع 10 هزار از افراد ما به خاطر جنگ با کردها الان یا کشته یا نمیتونن بجنگن. ما به عنوان القاعده فراموش کرده بودیم که انها چریک هستند و جنگ ما با کردها اشتباه بود.
این اعتراف از مرکز القاعده در افغانستان منتشر شده
۱۳۹۲ دی ۲۰, جمعه
شيرين دختر عصيانگر كوهستان شیرین علمهولی آتشگاه متولد ۱۳ خرداد ۱۳۶۰ در روستای دیم قشلاق در حوالی ماکو
شيرين دختر عصيانگر كوهستان شیرین علمهولی آتشگاه متولد ۱۳ خرداد ۱۳۶۰ در روستای دیم قشلاق در حوالی ماکو، پس از گذراندن یک سال و ۹ ماه حبس در زندان اوین تهران در روز هشتم آذر ماه به اعدام محکوم گردید و در تاریخ ۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۹ بدون اطلاع خانواده و وکلایش در زندان اوین اعدام شد. خلیل بهرامیان، وکیل شیرین علمهولی بعد از اعدام او گفت: من تنها توانستم دو مرتبه شیرین را ببینم. این دختر زمان دستگیری سواد نداشت و تنها کردی حرف میزد. به من گفت در زندان تا کلاس پنجم درس خوانده و فارسی را هم یاد گرفتهاست. قول داد تا دانشگاه به درس ادامه دهد. میخواست رشته حقوق بخواند. شیرین علمهولی در تاریخ ششم خرداد ماه سال ۱۳۸۷ در تهران توسط سپاه پاسداران بازداشت شده بود و پس از تحمل ۲۱ روز حبس و شکنجه در محلی نامعلوم به زندان اوین منتقل شد. او در نامهای که از زندان به دست خانوادهاش رسانده، شرح کامل آنچه در طول سه ماه بر او رفته را توصیف کرده بود. شیرین در طول دوران بازجویی بارها تحت فشارهای جسمی و روانی شدید قرار گرفته و در آخرین نامه خود خطاب به بازجوهایش نوشته، آنچه در طول سه ماه اول بازداشت بر او گذشته است، کابوس شبهایش شده و عوارض جسمی و روانی ناشی از آن همچنان او را آزار میدهد. شیرین علمهولی در آخرین نامه خود نوشتهبود، در حالی بازجویی و پس از آن به دادگاه برده شده که حتی زبان فارسی را به خوبی نمیدانستهاست. در اسفند ۱۳۸۸ دوهزار و صد نفر از فعالان حقوق بشر با انتشار بیانیهای خواستار لغو حکم اعدام شیرین علمهولی، زندانی ۲۸ ساله کرد شدند. اما او بر اساس حکم شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب، در تاریخ ۲۸ آذر ماه محکوم به اعدام شد. او در تاریخ ۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۹ در زندان اوین بههمراه علی حیدریان، فرهاد وکیلی، فرزاد کمانگر و مهدی اسلامیان اعدام شد. دیوان عالی کشور هیچ رأیی مبنی بر تایید حکم اعدام او به خانواده یا وکلایش ابلاغ نکرد و حتی بر خلاف آییننامه اجرایی زندانها، وی را بدون اطلاع خانواده و وکلایش اعدام کردند. عکس شیرین
۱۳۹۲ دی ۱۹, پنجشنبه
سردشت: يك جنايت قرون وسطايی ديگر رژيم آخوندی
سردشت: يك جنايت قرون وسطايی ديگر رژيم آخوندی
جنايتكاران نيروی انتظامی رژيم آخوندی در شهر سردشت در استان آذربايجان غربی، جوانی را با شليك گلوله كشتند
اين هموطن كه سامان خضری نام داشت 26ساله واز اهالی روستای نلاس از توابع سردشت بود. شكنجه گران خامنه ای پيكر اين جوان را به اتومبيل نيروی انتظامی بسته و بيش از دو كيلومتر روي زمين كشيدند . اين جنايت قرون وسطايی توسط نيروی جنايتكار انتظامی رژيم روز شنبه 14 ديماه صورت گرفته است....
مزدوران نيروی انتظامی رژيم آخوندی همچنین, بطرف يك هموطن زحمتكش كرد كه مشغول جابجايی مقداري كالا براي فروش و گذران زندگی خود و خانواده اش بود، شليك كرده و او را بسختی مجروح كردند.
اين كولبر زحمتكش راميار ابراهيمی نام داشت و 23 ساله بود. راميار اكنون در حالت كما قرار دارد
جنايتكاران نيروی انتظامی رژيم آخوندی در شهر سردشت در استان آذربايجان غربی، جوانی را با شليك گلوله كشتند
اين هموطن كه سامان خضری نام داشت 26ساله واز اهالی روستای نلاس از توابع سردشت بود. شكنجه گران خامنه ای پيكر اين جوان را به اتومبيل نيروی انتظامی بسته و بيش از دو كيلومتر روي زمين كشيدند . اين جنايت قرون وسطايی توسط نيروی جنايتكار انتظامی رژيم روز شنبه 14 ديماه صورت گرفته است....
مزدوران نيروی انتظامی رژيم آخوندی همچنین, بطرف يك هموطن زحمتكش كرد كه مشغول جابجايی مقداري كالا براي فروش و گذران زندگی خود و خانواده اش بود، شليك كرده و او را بسختی مجروح كردند.
اين كولبر زحمتكش راميار ابراهيمی نام داشت و 23 ساله بود. راميار اكنون در حالت كما قرار دارد
۱۳۹۲ دی ۱۸, چهارشنبه
امروز یک ایرانی پناهنده در سوئد خود را به آتش کشید
امروز یک ایرانی پناهنده در سوئد خود را به آتش کشید
به گزارش روزنامه وب سایت داغینس نیهاتر ، یک ایرانی ٤٠ ساله که پناهندگی او در سوئد رد شده بود و باید به کشور ایتالیا فرستاده می شد بعد از تلاشهای بی نتیجه اش خود را به آتش کشید.
سخنگوی پلیس وارلماند در گفتگو با این روزنامه گفت که همه چیز به سرعت اتفاق افتاد ، و پلیس نتوانست برای جلوگیری از این سانحه کاری کند. در حال حاضر به گفته پلیس این مرد در بیمارستان است و هچ گزارشی از وضعیت ایشون در دست نیست.
به گزارش روزنامه وب سایت داغینس نیهاتر ، یک ایرانی ٤٠ ساله که پناهندگی او در سوئد رد شده بود و باید به کشور ایتالیا فرستاده می شد بعد از تلاشهای بی نتیجه اش خود را به آتش کشید.
سخنگوی پلیس وارلماند در گفتگو با این روزنامه گفت که همه چیز به سرعت اتفاق افتاد ، و پلیس نتوانست برای جلوگیری از این سانحه کاری کند. در حال حاضر به گفته پلیس این مرد در بیمارستان است و هچ گزارشی از وضعیت ایشون در دست نیست.
بازداشت و محکومیت حمید بابایی دانشجوی ساکن بلژیک پس از ورود به ایران
حميد بابايى دانشجو مقطع دکترا-رشته اقتصاد در دانشگاه ليژ بلژيک، از روز ۵ مرداد ١٣۹٢، اندکی پس از ورود به جمهورى اسلامى ايران، احضار، بازداشت و در دادگاه ١٠ دقيقه اى قاضى صلواتى به ۶ سال حبس تعزيرى به اتهام جاسوسى و ارتباط با دول متخاصم، محکوم شده است.
بنا بر اطلاع "سودويند"، آقاى حميد بابايى، متولد آذر ١٣۶٢، متاهل و اهل شهرستان تکاب است که در ٢٠٠٨-١٣٨۷، در مقطع کارشناسى ارشد، مهندسى صنايع، دانشگاه علم و صنعت ايران، فارغ التحصيل شده بود. وى با اخذ بورسيه تحصيلى در مقطع دکترى دانشگاه ليژ بلژيک در دى ماه ٨٨ وارد اين دانشگاه شد.
آقاى بابايى که پس از حدود ٣ سال و ۷ ماه تحصيل در تابستان ۹٢ براى ديدار با خانواده به اتفاق همسرش به ايران بازگشت، در همان روزهاى ابتداى ورود به ايران با احضار وزارت اطلاعات و اصرار ماموران امنيتى در خصوص دريافت اطلاعاتى از فعاليت دانشجويان ايرانى در بلژيک و همکارى براى نظارت بر دانشجويان ايرانى شاغل به تحصيل در بلژيک با اين وزارتخانه، مواجه شد.
بازجويى و درخواست همکاری اطلاعاتی و اجباری از دانشجويان خارج از کشور، امرى بى سابقه در جمهورى اسلامى نيست. اميد کوکبى برگزيده المپياد و دانشجوى فوق دکتراى فيزيک اتمى با گرايش ليزر در دانشگاه تگزاس آمريکا، نيز در بهمن ماه سال ۸۹ پس از سفر به ايران بازداشت و زندانى شد. آقاى کوکبى، مدتها پس از بازداشت، ملاقات با معاون سازمان انرژى هسته اى و درخواست همکارى آن سازمان و عدم موافقت وى را دليل بازداشت خود اعلام کرده بود.
اين نحوه احضار و بازداشتهاى خودسرانه دانشجويان خارج از کشور پس از ورود به ايران، در دولت جديد به رياست حسن روحانى که وعده آزادى زندانيان سياسى و احترام به حقوق شهروندى همواره از شعارهای آن بوده، در حال تکرار است.
چهارشنبه ١۵ آبان ١٣۹٢، آقاى قشقاوى اعلام کرده بود که حسن روحانى، رييس جمهور، از نمايندگان چندين وزارتخانه از جمله وزارت اطلاعات و وزارت امور خارجه خواسته است که "کميتهاى براى بازگشت فعالان سياسى خارج از کشور"، براى بازگشت ايرانيان خارج از کشور تشکيل دهند.
معاون پارلمانى محمد جواد ظريف، وزير خارجه ايران، گفته بود که علت برنگشتن بعضى از ايرانيها "القائات اپوزيسيون در خارج از کشور" است.
آقاى قشقاوى گفت: "به عقيده من بسيارى از اين ترسها خودساخته است. اين ترس هيچ ريشهاى ندارد."
اما بر خلاف اظهار نظر آقاى قشقاوى، حميد بابايى که هيچگونه فعاليت سياسى را در مدت حضور در خارج از کشور در پرونده خود نداشته است، تنها به دليل بى توجهى به درخواست تهدیدآمیز وزارت اطلاعات، و طفره از همکارى با آنان در ٢٢ مرداد ١٣۹٢ بازداشت شده است.
وى بلافاصله پس از بازداشت به سلول انفرادى در زندان اوين منتقل مى شود.آقاى بابايى ٢٠ روز در انفرادى بند ٢۴٠ گذرانده و بعد از آن به بند ٢٠۹ منتقل و نهايتا بعد از تحمل ٣۵ روز انفرادى وى در تاريخ ٢۷ شهريور ١٣۹٢ به بند ٣۵٠ اوين منتقل ميشود.
٣٠ آذر ١٣۹٢ دادگاه انقلاب شعبه ١۵ به رياست قاضى صلواتى آقاى بابايى را به اتهام جاسوسی و ارتباط با دول متخاصم به ۶ سال حبس تعزيرى و ۴ سال حبس تعليقى محکوم مى کند.
آقاى بابايى در اين دادگاه از داشتن وکيل محروم بوده و وکيل تسخيرى ای که بدون اطلاع وى انتخاب شده بود، در تمام مدت دادگاه ١٠ دقيقه اى، سکوت کرده بود. آقاى بابايى نيز در این دادگاه از اجازه ايراد دفاع از خود محروم بوده است.
پنج ماه از بازداشت خودسرانه و محاکمه ناعادلانه آقاى حميد بابايى مى گذرد اما خانواده ایشان همچنان اجازه انتخاب وکيل براى ايشان نداشته و همسر ايشان تحت تدابير شديد امنيتى و تهديد به بازداشت توسط ماموران وزارت اطلاعات، وادار به سکوت شده است.
جاسوسی و ارتباط با دول متخاصم همواره دستاویزی برای سرکوب مخالفان و باج خواهی از زندانیان بوده است.
هم اکنون آقایان دکتر شاهین دادخواه، مهرداد سرجویی، دکتر رحمان قهرمان پور، امید کوکبی، همایون روستایی، علی امیری، کاپیتان یعقوب ملکی، علی اعلایی و بسیاری دیگر از زندانیان شناخته شده، با اتهامی مشابه (جاسوسی و همکاری با دول متخاصم) در زندانهای جمهوری اسلامی ایران به سر می برند.
بنا بر اطلاع "سودويند"، آقاى حميد بابايى، متولد آذر ١٣۶٢، متاهل و اهل شهرستان تکاب است که در ٢٠٠٨-١٣٨۷، در مقطع کارشناسى ارشد، مهندسى صنايع، دانشگاه علم و صنعت ايران، فارغ التحصيل شده بود. وى با اخذ بورسيه تحصيلى در مقطع دکترى دانشگاه ليژ بلژيک در دى ماه ٨٨ وارد اين دانشگاه شد.
آقاى بابايى که پس از حدود ٣ سال و ۷ ماه تحصيل در تابستان ۹٢ براى ديدار با خانواده به اتفاق همسرش به ايران بازگشت، در همان روزهاى ابتداى ورود به ايران با احضار وزارت اطلاعات و اصرار ماموران امنيتى در خصوص دريافت اطلاعاتى از فعاليت دانشجويان ايرانى در بلژيک و همکارى براى نظارت بر دانشجويان ايرانى شاغل به تحصيل در بلژيک با اين وزارتخانه، مواجه شد.
بازجويى و درخواست همکاری اطلاعاتی و اجباری از دانشجويان خارج از کشور، امرى بى سابقه در جمهورى اسلامى نيست. اميد کوکبى برگزيده المپياد و دانشجوى فوق دکتراى فيزيک اتمى با گرايش ليزر در دانشگاه تگزاس آمريکا، نيز در بهمن ماه سال ۸۹ پس از سفر به ايران بازداشت و زندانى شد. آقاى کوکبى، مدتها پس از بازداشت، ملاقات با معاون سازمان انرژى هسته اى و درخواست همکارى آن سازمان و عدم موافقت وى را دليل بازداشت خود اعلام کرده بود.
اين نحوه احضار و بازداشتهاى خودسرانه دانشجويان خارج از کشور پس از ورود به ايران، در دولت جديد به رياست حسن روحانى که وعده آزادى زندانيان سياسى و احترام به حقوق شهروندى همواره از شعارهای آن بوده، در حال تکرار است.
چهارشنبه ١۵ آبان ١٣۹٢، آقاى قشقاوى اعلام کرده بود که حسن روحانى، رييس جمهور، از نمايندگان چندين وزارتخانه از جمله وزارت اطلاعات و وزارت امور خارجه خواسته است که "کميتهاى براى بازگشت فعالان سياسى خارج از کشور"، براى بازگشت ايرانيان خارج از کشور تشکيل دهند.
معاون پارلمانى محمد جواد ظريف، وزير خارجه ايران، گفته بود که علت برنگشتن بعضى از ايرانيها "القائات اپوزيسيون در خارج از کشور" است.
آقاى قشقاوى گفت: "به عقيده من بسيارى از اين ترسها خودساخته است. اين ترس هيچ ريشهاى ندارد."
اما بر خلاف اظهار نظر آقاى قشقاوى، حميد بابايى که هيچگونه فعاليت سياسى را در مدت حضور در خارج از کشور در پرونده خود نداشته است، تنها به دليل بى توجهى به درخواست تهدیدآمیز وزارت اطلاعات، و طفره از همکارى با آنان در ٢٢ مرداد ١٣۹٢ بازداشت شده است.
وى بلافاصله پس از بازداشت به سلول انفرادى در زندان اوين منتقل مى شود.آقاى بابايى ٢٠ روز در انفرادى بند ٢۴٠ گذرانده و بعد از آن به بند ٢٠۹ منتقل و نهايتا بعد از تحمل ٣۵ روز انفرادى وى در تاريخ ٢۷ شهريور ١٣۹٢ به بند ٣۵٠ اوين منتقل ميشود.
٣٠ آذر ١٣۹٢ دادگاه انقلاب شعبه ١۵ به رياست قاضى صلواتى آقاى بابايى را به اتهام جاسوسی و ارتباط با دول متخاصم به ۶ سال حبس تعزيرى و ۴ سال حبس تعليقى محکوم مى کند.
آقاى بابايى در اين دادگاه از داشتن وکيل محروم بوده و وکيل تسخيرى ای که بدون اطلاع وى انتخاب شده بود، در تمام مدت دادگاه ١٠ دقيقه اى، سکوت کرده بود. آقاى بابايى نيز در این دادگاه از اجازه ايراد دفاع از خود محروم بوده است.
پنج ماه از بازداشت خودسرانه و محاکمه ناعادلانه آقاى حميد بابايى مى گذرد اما خانواده ایشان همچنان اجازه انتخاب وکيل براى ايشان نداشته و همسر ايشان تحت تدابير شديد امنيتى و تهديد به بازداشت توسط ماموران وزارت اطلاعات، وادار به سکوت شده است.
جاسوسی و ارتباط با دول متخاصم همواره دستاویزی برای سرکوب مخالفان و باج خواهی از زندانیان بوده است.
هم اکنون آقایان دکتر شاهین دادخواه، مهرداد سرجویی، دکتر رحمان قهرمان پور، امید کوکبی، همایون روستایی، علی امیری، کاپیتان یعقوب ملکی، علی اعلایی و بسیاری دیگر از زندانیان شناخته شده، با اتهامی مشابه (جاسوسی و همکاری با دول متخاصم) در زندانهای جمهوری اسلامی ایران به سر می برند.
روایت زندگی دختری روستایی به اسم شلر از. کردسان. شهر كرمانشاه
دختري به نام شلر، دانشجوي علوم سياسي، به روايت خانواده اش بعد از سفر رهبري به كرمانشاه، به دلايلي نامعلوم (شايد امضاي يك طومار انتقادي) بازداشت مي شود، پس از پنج ماه بي خبري از سرنوشت دختري كه به يكباره گم شده، خانواده او را از زندان اوين تهران با كم تواني جسمي تحويل مي گيرد با اين ضمانت كه دختر روستايي در صورت تماس مجدد برادرها به ً تهران برگردد. به روايت خانواده شلر، وي بشدت تحت تاثير انفرادي و زندان پنج ماهه بوده، و دي ماه سال گذشته طي تماسي خواسته مي شود كه شلر خودش را سه روزه به تهران برساند، اما وي در تاريخ پانزده دي ماه در خانه روستايي پدرش خودكشي مي كند تا به تهران و جلسه احضار نرسد.
داستان كه نيست، روايت يك واقعه ي مبهمي ست از سرنوشت يك دختر كه با خودكشي تمام شده به روايت محمد نوري زاد، كه خواسته صداي شلر (نامي كردي به معني لاله واژگون) باشيم.
پرونده شلر فرهادی باید از سوی وزیر اطلاعات مورد بررسی قرار بگیرد. دلیل شکنجه های روحی دختر دانشجوی کرمانشاهی و انفرادی 5 ماهه وی در دوره وزارت اطلاعات مصلحی چه بوده است؟
1) بر اساس دوربینی که در سقف تمام اتاق های بازجویی نصب است، تمام روند بازجویی فیلم برداری شده و این فیلم می تواند در اختیار وزیر اطلاعات ، یا تیم امین ایشان قرار بگیرد تا مشخص شود که روند بازجویی و شکنجه های روحی وارد شده به دختر 25 ساله کرمانشاهی چه بوده است ؟
2) تیم اطلاعاتی دوره مصلحی باید توضیح دهد چرا شلر فرهادی بازداشت بوده است؟
3) خانواده شلر فرهادی که به شدت تحت فشار است تا موضوع را تکذیب کند.
4) باید با تشکیل یک تیم بازرسی از سوی وزیر اطلاعات ، پاسخ به این سئوالات داده شود که چرا شلر فرهادی تزدیک 5 ماه در انفرادی به سر می برده ؟
5) باید از سوی تیم بازجویی شلر فرهادی توضیح داده شود که این دختر دانشجو ، چرا با وجود ازادی ، مجداا بعد یک سال احضار شده است؟
6)آقای علوی باید پیگری کند از طریق تشکیل یک تیم امین بازرسی؛ اما ان فردی که باید پاسخگو باشد وزیر سابق مصلحی است
سالروز مرگ شلر پانزده دي ماه ست، كرمانشاه، شهرستان گهواره، روستاي كوزران
....
۱۳۹۲ دی ۱۷, سهشنبه
کوردستانم، تو خوب میدانی با هر زبانی که نوشته شوی برای ما کوردستانی( دوستت داریم)
مگر کوردستان من چه کردهاست که هر بار از چهار طرف بر صلیبش میکشند، تا یادش نرود (چوپی هایش) بر زخمهای کودکانش بسته شدند، تا یادش نرود که روی (سهروێن) مادرانش هنوز گل آلود است....
گناهت چیست ای سرزمینی که یک دم دود از آسمانت قطع نشد، نه آن زمان که جنگلهای بلوطت را سوزاندند و نه زمانی که درختان چنارت را تبدیل به چوبه اعدام برای مردم بی گناهت کردند..
گناهت چیست سرزمین حاصلخیز و بایر شدهام، که مین های در دل خاک کاشتهات منتظر بوسه بر لبه داس تنها نان آور خانه است. گناهت چیست سرزمین دلیرانی که با رویی گشاده پذیرای هزاران مهمان ناخوانده شدی ولی صاحب خانههایت زندانی شدند.
مگر تو چه کردهای کوردستان من که با شنیدن نامت تنها آوارگی و رنج و کشتار، زندان... یادمان می آید همان خصوصیاتی که به بلندی تاریخ همراهت بودند، عجب یاران با وفایی داری !
تو که دوست نداشتی خون هیچ انسانی را بر خاک سراسر رنجت بریزند پس این همه گل لاله که سبد سبد از دامانت به غارت برده میشود نشانگر چیست ؟ بگو با من از گناهان نکردهای که نوعروسانت را با (لهچک)هایشان به گورهایی سپردند که یاد شیرین و شمع در دلهایمان زنده بماند...
تو را به کدامین گناه متهم کردهاند که اینچنین زانوی غم بغل کردهای، یا اینکه برای جوانان آوارهات دست به زانو نشستهای که صدای زوزه تیر و ترکش لالایی شب های کودکیشان بوده است.
کوردستان من، لبخند بزن سرت را بالا بگیر و به تاریخت افتخار بکن، به همان تاریخی که به بلندیش زجر کشیدی و کمر خم نکردی، پاره پارهات کردند ولی زنده ماندی... عجب سرزمینی دارم من که صاحب خانههایش همه اجاره نشین شدند، سگ همسایه کودکانش را گاز گرفت و کاسههایش را لیسید بی آنکه من او را دزد خطاب کنم...
تارهای تنبورم را بریدند، به جایش تار های گیسوان مادرم را به تنبور بستم تا از هر طرف که بنوازم صدای (وهی) سرآمد تمام آهنگ هایش باشد. کوردستان من، تو که مجلس شادیشان را به عزا تبدیل نکرده بودی، تو که فرزندانشان را ترور نکردی، تو که نانشان را روی (ساج) خون آلود نکردی، تو که پاهایت را بر روی گلیمشان دراز نکردی.... پس چرا من مستحق شنیدن صدای زجه مادران چشم به راه و نوعروسان به خانه بخت نرسیدهات هستم....
۱۳۹۲ دی ۱۶, دوشنبه
سوء مدیریت و دریافت رشوه از کامیونداران، درگیری آنان با مسئولان این بازارچه را به دنبال داشت.
سوء مدیریت و دریافت رشوه از کامیونداران، درگیری آنان با مسئولان این بازارچه را به دنبال داش
به گزارش آژانس خبررسانی کُردپا، روز گذشته شماری از کامیونداران بازارچه مرزی پرویزخان نسبت به وضعیت نامناسب این بازارچه و دریافت رشوه از آنان موجب اعتراض و درگیری آنان با مسئولان بازارچه مرزی پرویزخان گردی
به گفته یک منبع مطلع، طی چند ماه گذشته مسئولان گمرک و نیروهای امنیتی مرز پرویزخان، روزانه اقدام به دریافت رشوه از بازرگانان و رانندگان کامیونهای باربر میکردند و علیرغم چندین بار اعتراض کامیونداران، رشوهخواری در این گمرک به یک امر معمول مبدل گشته و استمرار دارد.
همچنین این منبع مطلع گفت: "در ادامه این فساد مالی میان مسئولان این بازارچه و کامیونداران درگیری روی داده که بر اثر این درگیری یکی از کامیونداران از سوی مسئولان این بازارچه مورد ضرب وشتم و به شدت مجروح گردی
پیشتر آژانس خبررسانی کُردپا، در این رابطه گزارشی از دریافت رشوه در این بازارچه را منتشر نموده بود که مسئولین این بازارچه روزانه از بازرگانان و کامیونداران رشوه دریافت میکنند.
دریافت رشوه از کامیونداران در حالی است که پیشتر دو نفر از کارکنان بازارچه مرزی پرویزخان به نامهای "ف" و "م" به دلیل دریافت رشوه از این محل منتقل شده بودند، اما همچنان دریافت رشوه از بازرگانان و کامیونداران این بازارچه ادامه دارد.
طبق آمارهای رسمی روزانه نزدیک به ١٥٠٠ تانکر سوخت از طریق مرز پرویزخان وارد استان کرمانشاه میشوند.
پیشتر نیز سلمان ذهابپور نماینده بازرگانان پرویزخان با انتقاد از مسئولین بازارچه گفته بود: تردد تانکرهای سوخت از این مسیر یک ریال سود برای شهرستان قصرشیرین ندارد و دستهایی
پیرمردی 80ساله در روستای دژگاه از توابع شهرستان فراشبند در استان فارس زندگی می کند که حدودا 60 سال است حمام نرفته است.
پیرمردی 80ساله در روستای دژگاه از توابع شهرستان فراشبند در استان فارس زندگی می کند که حدودا 60 سال است حمام نرفته است.
مردي كه در دهستان دژگاه در بخش دهرم شهرستان فراشبند روزگار مي گذراند و به حاج عمو معروف است از حمام گريزان است و معتقد است تمیزی باعث بیماری اش می شود. عمو حاجي چهره اي همانند انسان هاي غارنشين دارد كه حتي مردم عادي سن او را نزديك به يك قرن مي دانند.
او از خوردن هر نوع خوراكي تازه و نوشيدن آب بهداشتي پرهيز مي كند و غذای خود را با نیم پز کردن مردار حیوانات فراهم می کند.
این پیر مرد يك پيپ هم دارد كه از يك زانوي سه اينچي آب تشكيل شده و او سرگين (فضولات) حيوانات را در آن مي ريزد و آتش مي زند و به آن پك مي زند و با هر مرتبه پك، دود پر حجمي از دهانش خارج مي شود. او همچنین با سوزاندن موها خود را آرایش می کند.
محل زندگي اين مرد رويگردان از بهداشت و مردم، محل تجمع سگ، گاو و چهارپايان محل است. عکس های محمدبابائی عکاس ایرنا از زندگی عجیب این پیرمرد را در زیر می بینید
مردي كه در دهستان دژگاه در بخش دهرم شهرستان فراشبند روزگار مي گذراند و به حاج عمو معروف است از حمام گريزان است و معتقد است تمیزی باعث بیماری اش می شود. عمو حاجي چهره اي همانند انسان هاي غارنشين دارد كه حتي مردم عادي سن او را نزديك به يك قرن مي دانند.
او از خوردن هر نوع خوراكي تازه و نوشيدن آب بهداشتي پرهيز مي كند و غذای خود را با نیم پز کردن مردار حیوانات فراهم می کند.
این پیر مرد يك پيپ هم دارد كه از يك زانوي سه اينچي آب تشكيل شده و او سرگين (فضولات) حيوانات را در آن مي ريزد و آتش مي زند و به آن پك مي زند و با هر مرتبه پك، دود پر حجمي از دهانش خارج مي شود. او همچنین با سوزاندن موها خود را آرایش می کند.
محل زندگي اين مرد رويگردان از بهداشت و مردم، محل تجمع سگ، گاو و چهارپايان محل است. عکس های محمدبابائی عکاس ایرنا از زندگی عجیب این پیرمرد را در زیر می بینید
۱۳۹۲ دی ۱۵, یکشنبه
دو شهروند کُرد در شهرهای سقز و اسلامآبادغرب، در استانهای کردستان و کرمانشاه با شلیک نیروی انتظامی ایران کشته شدند.
به گزارش کُردپا، کاوه مصطفایی ٢۴ سالە و ساکن شهر سقز در کردستان یکی از کشتەشدگان است.
یک منبع که نامش فاش نشده، در این ارتباط گفته است: “کاوه مصطفایی پس از یک مشاجره لفظی با مأموران نیروی انتظامی، از سوی یکی از نیروها هدف گلوله قرار گرفتە کە منجر کشته شدن وی شدە است.”
همچنین یک جوان ٣٠ ساله به نام پوریا اسدی ساکن شهر اسلامآبادغرب در استان کرمانشاه در یکی از خیابانهای این شهرهدف شلیک گلولە قرار گرفته و جانش را از دست داد.
هفته گذشته نیز یک کولبر کُرد به نام رامیار ابراهیمی ۲۳ ساله در منطقە “آلان” سردشت استان آذربایجان غربی، مورد اصابت گلولە نیروهای انتظامی ایران قرار گرفت و بە کما رفت.
چندی پیش امید کریمیان، نماینده مریوان در مجلس خطاب به رئیسجمهور ایران گفت: “آقای روحانی از عدالت اجتماعیتان، تاکنون کشته شدن شهروندان کُرد توسط نیروهای انتظامی کردستان نصیب ما شده است.”
محسن بیگلری، نماینده مردم شهرستانهای سقز و بانه نیز در تاریخ ۳۰ آبانماه خطاب به وزیر کشور با اعلام اینکه در دو ماه گذشته چندین شهروند کرد به خاطر بیاحتیاطی نیروهای نظامی کشته شدهاند، از وی در خصوص پرونده مورد هدف قرار گرفتن “آوین عثمانی” از سوی ماموران نیروی انتظامی خواستار توضیح شده بود ولی تا این لحظه وزیر کشور دولت روحانی پاسخی نداده است.
۱۳۹۲ دی ۱۳, جمعه
انفجار مین طی دو سال در قصرشیرین
۸۴ انفجار مین طی دو سال در قصرشیرین “بر اثر این انفجارها ۱۰ نفر جان باخته و ۶۷ نفر نیز مجروح شدند و ۲۱ دستگاه خودرو نیز از بین رفته است ” از ابتدای امسال تاکنون ۲۱ مورد حادثه انفجار مین فقط در شهرستان قصرشیرین و در اراضی آلوده به مین رخ داده است که متأسفانه در اثر آن سه نفر کشته شده و ۱۱ نفر مجروح شدهاند.” “آیا٢٥ سال کافی نیست که مردم مناطق مرزی هنوز با مین و خطرات ناشی از انفجار آن مواجه باشند؟”
حسین ساکتی آرامسری (استیفان) شهروند نوکیش مسیحی به اتهام تبلیغ مسیحیت به ۱ سال حبس تعزیری محکوم شد.
حسین ساکتی آرامسری (استیفان) شهروند نوکیش مسیحی به اتهام تبلیغ مسیحیت به ۱ سال حبس تعزیری محکوم شد.
بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، این شهروند نوکیش مسیحی که توسط وزارت اطلاعات بجنورد در تاریخ ۱ مرداد ماه در جنگلهای گلستان بازداشت شد، در شعبه ۱ دادگاه انقلاب کرج به ریاست قاضی عاصف حسینی به یک سال حبس تعزیری محکوم شد.اینحکم که بصورت شفاهی و پس از چند نوبت دادگاه پشت سرهم به وی ابلاغ شده در حالی صادر شد که پیشتر دادگاه برای وی آزادی به قید کفالت را صادر کرده بود، اما اجازه تودیع قرار کفالت را به بستگان این زندانی عقیدتی نداد.
اتهامی که حسین ساکتی بخاطر آن محاکمه و محکوم گردید در پرونده «تبلیغ برای مسیحیت» عنوان شده بود.
حسین ساکتی معروف به استیفان هم اکنون در بند ۷ زندان ندامتگاه مرکزی کرج مکانی که بهنام ایرانی، علی معزی و محمدرضا پورشجری نگهداری میشوند بسر میبرد.
۱۳۹۲ دی ۱۲, پنجشنبه
ممنوعالورود نداریم، تحت تعقیب داریم
مقام حکومتی: ممنوع الورود نداریم، تحت تعقیب داریم
نیوشا صارمی/روزآنلاین: معاون وزیر امور خارجه مدعی شده که در سالهای اخیر، "برعکس تبلیغاتی که انجام میشود" روند مهاجرت ایرانیان از خارج به داخل کشور بوده است. حسن قشقاوی در عین حال مهاجرت پس از حوادث انتخابات سال ۸۸ را تایید کرده اما گفته است که آنها بخشهای سیاسی جامعه ما بودند. او این بخش سیاسی را هم بین ۵۰ تا ۱۰۰ هزار نفر برآورد کرده و گفته است که تعدادشان "قابل اعتنا" نیست. ضمن اینکه مدعی است از همین تعداد هم، برخی پس از گذشت چند ماه به ایران برگشتهاند.
فضای ساخته اپوزیسیون برانداز و رادیوهای بیگان
حسن قشقاوی، معاون حقوقی و پارلمانی وزارت امور خارجه در گفتوگویی با روزنامه شرق، به موضوع مهاجرت ایرانیان و چگونگی بازگشت مهاجران پرداخته است. موضع او در این زمینه، منطبق با اظهاراتی است که پیش از این از سوی قوهقضاییه اعلام شده و با وعدههای پیشین حسن روحانی همراستا نیست. روحانی، دیدار از ایران را "حق طبیعی" هر ایرانی دانسته بود اما قشقاوی گفته است: "ما همواره حرف قانونی میزنیم، در این زمینه میگوییم هر هموطنی که در داخل یا خارج تحت تعقیب قضایی و دارای پرونده قضایی است باید در نوبت رسیدگی باشد. در داخل یا خارجبودنش هیچ فرقی ندارد. غیر از مواردی که تحت تعقیب قضایی هستند و دارای پرونده قضایی هستند، بقیه همه آزادند که به سرزمین مادری رفتوآمد داشته باشند."
او توضیح داده است: "ما چیزی بهعنوان ممنوعالورود در قانون کیفری نداریم، اما اگر فرد مجرم یا متهم عمل مجرمانهای انجام داده باشد، معلوم است که وقتی نهادهای ذیربط به او دسترسی پیدا کنند، مثل داخل کشور مورد تعقیب قضایی قرار میگیرد. فضایی که عمدتا اپوزیسیون و مخصوصا اپوزیسیون برانداز و رادیوهای بیگانه ایجاد میکنند، یک ترس غیرواقعی است. ممکن است فردی ۳۰سال خارج از کشور باشد ولی هیچ پروندهای نداشته باشد و عمل مجرمانهای انجام نداده باشد. این فرد مشکلی برای ورود به کشور ندارد. اگر کسی برای خروج از کشور واقعا نگرانی دارد میتواند از ما استعلام کند. ما از نهادهای ذیربط استعلام میکنیم و آنها حرف درست را به ما میزنند."
این مقام وزارت امور خارجه گفته "کسی بهدنبال تلهگذاری نیست" و به مواردی اشاره کرده که به ایرانیِ متقاضی بازگشت به ایران گفته شده اگر برگردد، "دچار گرفتاری" میشود.
او اضافه کرده است: "ما به افراد دروغ نمیگوییم چون اگر در یک مورد هم دروغ بگوییم اعتبار وزارتخارجه زیر سئوال میرود."
آدرس ایمیل iranianaffairs@mfa. gov. ir نیز از سوی او به منظور استعلام اعلام شده تا مورد استفاده ایرانیان متقاضی بازگشت قرار بگیرد.
قشقاوی در بخش دیگری از این مصاحبه مدعی شده است که "در طول ده پازده سال اخير، روند ورود هموطنان بيشتر از خروج بوده، منتها تاکيد میکنم در همه اين پانزده سال اين طور نبوده، ممکن بود در يک مقطعی ميزان مهاجرت بيشتر شود."
او ضمن پذیرش مهاجرت تعدادی از ایرانیان پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸، شمار آنان را بین ۵۰ تا ۱۰۰ هزار نفر برآورد کرده و گفته است: "قطعا برخی از افراد پس از سال ۸۸ از کشور رفتند. اما من میگویم که آنها بخشهای سیاسی جامعه ما بودند... مثلا از مجموع پنجمیلیونایرانی خارج از کشور، ۵۰هزار یا ۱۰۰هزارنفر بهدلایل سیاسی رفتند اما فعالان اقتصادی یا فرهنگی نبودند، البته من آمار رسمی و قاطعی در این زمینه ندارم."
قشقاوی معتقد است: " از مجموع پنجمیلیون ایرانی، این آمار ۵۰ یا ۱۰۰هزارنفر مگر چقدر زیاد است... حتی اگر بپذیریم موج، موج جریانات سیاسی بود، این تعداد نسبت به کلیت آمار ایرانیان در خارج از کشور، آمار بالایی نیست که از لحاظ آماری قابل اعتنا باشد... از حوادث مربوط به انتخابات ۸۸ و راجعبه ماهیت آن اعتراضات تحلیلهای مختلفی ارایه میشود که من الان در موضعی نیستم که بخواهم در آن مورد صحبت کنم. ولی من عرض میکنم که همان هم اینگونه نبود؛ اگر یک، دو، سه ماه اوج حوادث میزان مهاجرت افزایش یافته بود، تا آخر اینطور نماند، یک عده رفتند و ماندند، ۵۰ یا حداکثر ۱۰۰هزارنفر بودند، بیشتر از این هم نبودند، برخی بعد از چند ماه برگشتند."
او چندین بار تاکید کرده که " در ۱۵سال اخیر حتما میزان ورود هموطنان به داخل کشور بیشتر از خروج بوده" و از "تصمیمات خوب" همتایش در دولت هشتم که منجر به " حضور گستردهای از هموطنان به[در] داخل کشور" شده، تقدیر کرده است.
ممنوعالورود نداریم، تحت تعقیب داریم
تسهیل بازگشت ایرانیان خارج از کشور، یکی از وعدههای حسن روحانی و دولت او بوده است. روحانی در اولین نشست دولت و مجلس عنوان کرد که "یکی از سرمایههای ما، ایرانیان خارج از کشور است. بیایید، دولت و مجلس، آمدن آنها به ایران را تسهیل کنیم." این بخش از سخنان رییسجمهور در توییتر او هم منتشر شد و بازتاب زیادی پیدا کرد.
در مهر ماه امسال، روحانی در دیدار با جمعی از ایرانیان مقیم آمریکا هم تاکید کرد: "دولت تدبیر و امید، وظیفه خود میداند راه رفت و آمد ایرانیان به وطنشان را تسهیل کند. این حق طبیعی هر ایرانی است که از سرزمین خود دیدارکند. مگر ما حق داریم ایرانی را از بوی وطنش محروم کنیم؟"
او افزود: "مالک ایران، ایرانیان هستند. ایرانیان تعلق به همه ایرانیان دارد. دولت قیم مردم نیست. هیچکس در نظام اسلامی قیم مردم نیست. من فکر میکنم اگر بخواهم پیام شما را به ایران منتقل کنم شاید مهمترین دیدار از ایران حق مسلم ماست." این سخنان با ابراز احساسات شدید حاضران مواجه شد و در فضای مجازی هم مورد استقبال قرار گرفت.
یک ماه بعد بود که حسن قشقاوی، معاون حقوقی و پارلمانی وزارت امور خارجه از تشکیل کمیتهای برای بازگشت فعالان سیاسی خارج از کشور به ایران خبر داد. به گفته قشقاوی این کمیته از نمایندگان چندین وزارتخانه از جمله وزارت اطلاعات و وزارت امور خارجه تشکیل شده و به درخواست شخص رییسجمهور بود.
معاون وزیر امور خارجه با بیان اینکه علت برنگشتن بعضی از ایرانیها "القائات اپوزیسیون در خارج از کشور است" ، عنوان کرده بود: "به عقیده من بسیاری از این ترسها خودساخته است. این ترس هیچ ریشهای ندارد."
این گونه اخبار و اظهارنظرها با واکنش منفی قوهقضاییه و برخی اصولگرایان مواجه شده است. از جمله سخنگوی قوه قضاییه گفته است که هیچ ایرانی مقیم خارج از کشور، ممنوعالورود نیست اما اگر "در داخل کشور مرتکب جرم شده و از ایران خارج شدهاند و یا در خارج از کشور بر علیه ایران مرتکب جرم شده باشند" پس از ورود به کشور دستگیر میشوند. غلامحسین محسنی اژهای تاکید کرده است: "افرادی که در فتنه سال ۸۸ به مردم و نظام ظلم وارد کردند پس از بازگشت به ایران تحت تعقیب قرار میگیرند. همچنین احزابی که از سوی دادگاه یا مقامات مربوطه منحل شوند دیگر اجازه فعالیت نداشته و افرادی که تحت عنوان این احزاب فعالیت کنند تحت تعقیب قرار میگیرند."
۱۳۹۲ دی ۱۱, چهارشنبه
کشتار و قتل عام زندانیان سیاسی در سال ۱۳۶۷
هاشمی رفسنجانی و نقش ایشان در دو کشتار بی نظیر
آقای میر حسین موسوی نخست وزیر از سران حزب جمهوری اسلامی سابق و یکی از اعضای اصلی شورای انقلاب فرهنگی افتخارش خط امام ست و بدون نگاه کردن به گذشته ایی که در آن مشارکت داشته استاز بی قانونی شکوه می کند. تاسف ایشان از بی قانونی در جامعه امروزست نه از سال هایی که زمام امور را در دست داشتند.زمام امور را یک دهه در دست داشتند و بالاترین آمار اعدام و سرکوب، زندان سیاسی و شکنجه مربوط به همان دوره است.
کشتار دوم. قتل عام زندانیان سیاسی یکی دیگر از نمونه عملکردهایخط امامیهاست که یکه تاز عرصه های مختلف سیاسی- اقتصادی- نظامی بودند.« قتل عام زندانیان سیاسی در سال ۱۳۶۷ » در دهه ای خونین ست. و تا کنون بالغ بر نام ۵۰۰۰ از اعدام شدگان در تابستان خونین ۱۳۶۷ گردآوری و منتشر شده ست. مسئولان حکومتی متحدانه سعی بر محو تاریخی این جنایت دارند. در این سال مسئولان ” حکومت- دولت”، بفرمان خمینی جنایت کار که بنیان گذار جمهوری اسلامی بود با برنامه ی از پیش تعیین شده ایی قتل عامی بی مانند صورت دادند. در تابستان خونین ۶۷ – تابستان مرگ، دولتیان بقصد ریشه کن کردن دگر اندیشیان، زندانیان سیاسی را قتل عام نمودند و اجساد قتل عام شدگان این واقعه خونین را هرگز تحویل بازماندگان ندادند. مجریان و عامران قتل عام زندانیان سیاسی،همواره سکوت کرده و با سکوت خود پرده بر واقعیت ها و حقایق کشیده اند.
اشتراک در:
پستها (Atom)
خەڵاتی ئاڵتونی (دایكی ئاشتی) پێشکەش کرا بۆ دایە شەریفە.
١٠/١٢/٢٠١٩ لەشاری هەولێر لە ڕێوڕەسمێكدا كە لە هۆتێل هەولێری نێودەوڵەتی بەڕێوەچی ڕێكخراوی ئاشتی خێرخوازیی، خەڵاتی ئاڵتونی (دایكی ئاش...
-
حسین ساکتی آرامسری (استیفان) شهروند نوکیش مسیحی به اتهام تبلیغ مسیحیت به ۱ سال حبس تعزیری محکوم شد. بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ار...
-
بعد از 28 سال از نگارش کتاب 40 سال مبارزه در راه آزادی، نوشته دکتر عبدالرحمن قاسملو در سال 1364، اتحادیه دانشجویان دمکرات کردستان ایران، بر...
-
قدیمی تر متون باستان در خاورمیانه به زبان کوردی هورامانی دوهزارو صد تا دویست سال پیش نوشته شده این دلیلی بر قدمت زبان کوردی در جغرافیای باس...